دلایل وجود این ذخایر شناور ناشناخته است، در حالی که عربستان سعودی قول داده است تولید خود را کاهش دهد تا قیمتها را تقویت کند. ترس از افزایش عرضه، بازارها را فراگرفته است و سرمایهگذاران تلاش میکنند وضعیت رشد تقاضا، به خصوص در چین، را ارزیابی کنند.
جی مارو، مدیر اطلاعات و تحلیل بازار منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در شرکت ورتکسا، در یادداشتی نوشت: آخرین باری که حجم ذخایر شناور نفت عربستان بیشتر از سطح فعلی بود، سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ بود که سطح ذخایر به ۳۰ میلیون بشکه رسید. یکی از دلایل احتمالی افزایش حضور نفتکشها در این منطقه میتواند تقاضای بالاتر برای نفت عربستان در اروپا باشد و به نظر نمیرسد که دلیل آن مسائل زیرساختی باشد.
کشتیهای دیگر همچنان به پایانه نفتی عین سخنه مصر در دریای سرخ وارد میشوند و بارها را با تأخیر کم یا بدون تأخیر تخلیه میکنند. بر اساس گزارش بلومبرگ، این پایانه نفتی نقطه شروع خط لوله سومد است که به پایانه ذخیرهسازی و بارگیری نفت در سیدی کریر در سواحل مدیترانه مصر متصل میشود. این تأسیسات متعلق به چند کشور تولیدکننده نفت خاورمیانه از جمله عربستان سعودی هستند که بزرگترین کاربر این سیستم هستند. با توجه به آمار رصد کشتیهایی که توسط گردآوری شده است، هشت کشتی از ۱۰ کشتی لنگر انداخته در نزدیکی عین السخنه، متعلق به عربستان سعودی هستند.
تعرفه واردات خودرو برای سال 1402 ابلاغ شد دولت در روز یکشنبه، 21 خردادماه، در یک بخشنامه اصلاحی، تعرفههای 354...
حمایت کره جنوبی از ناوگان کانتینری کوچک سایت کانتینر نیوز اعلام کرد: در حال حاضر ناوگان حمل کانتینری کوچک کره...
آمادگی راه اندازی خط کشتیرانی میان ایران و کنیا به گزارش مانا، حسین عباس نژاد ظهر روز سوم دی ماه،...
قطر بزرگترین قرارداد ساخت کشتی را با چین امضا کرد به گزارش خبرگزاری بلومبرگ دریایی، شرکت قطر انرژی با شرکتهای...
رکوردشکنی تاریخی حمل کانتینر در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛ این...
کاپیتان یوسف احمدی نسب گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت سیاستهای راهبردی نظام و به منظور انجام مسئولیتهای اجتماعی...