مجید علینازی درباره توافقات جدید دریایی با روسیه بیان کرد: از گذشته، خطوط دریایی مشترک برای تبادلات و تجارت با روسیه وجود داشته و در مذاکرات اخیر ما توافقاتی برای توسعه خطوط بین دو کشور و خطوط دریایی کریدور شمال – جنوب برقرار کردیم. حجم بارهای معاملاتی بین دو کشور افزایش یافته و ما به دنبال افزایش حجم تبادلات تجاری به عنوان ترانزیت هستیم.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی درباره ورود کشتیهای کشورهای خزر برای انتقال بار بین ایران و روسیه توضیح داد: تاجر و صاحببار درباره نحوه انتقال بار و انتخاب شرکت کشتیرانی تصمیم میگیرد و در شرایط رقابتی، امکان وجود ندارد که شرکتی، بیش از تعرفههای منطقه، بالاتر از آن را در نظر بگیرد؛ زیرا در این صورت، مزیت رقابتی را از دست خواهد داد.
علینازی افزود: در حال حاضر، تمامی کشتیهای کشتیرانی در خزر به صورت کشتی چارتر استفاده میشوند، که این نشان دهنده افزایش تقاضا برای بهرهبرداری از ناوگان است.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از افزایش تردد و حمل و نقل دریایی بین ایران و روسیه خبر داد و گفت: در سال جاری، جابهجایی بار بین دو کشور به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت، زیرا ناوگان ایران در خزر افزایش یافته است و چندین شرکت به خرید کشتی جدید پرداختهاند. اخیراً ۱۲ کشتی جدید خریداری شدهاند و این کشتیهای جدید از طریق دریای سیاه وارد کشور میشوند.
افزایش صادرات کالاهای روسیه در ماه جولای از طریق دریا و راه آهن به نقل از پورت نیوز؛ مرکز مطبوعاتی...
بندر جده عربستان در جابهجایی کانتینر رکورد زد بندر جده عربستان با ثبت رکورد جدید در جابهجایی کانتینر، پا به...
کاهش ۵۶ درصدی ترانزیت کشتیها از دریای سرخ و افزایش ۷۶ درصدی در دماغه امید نیک به گزارش گروه بینالمللی...
چین ۱۵ کشتی حمل خودرو با سوخت آمونیاک برای ایتالیا میسازد با امضای قرارداد ساخت ۵ کشتی حمل خودرو با...
وزیر راه و شهرسازی ۲۷ پروژه دریایی و بندری را افتتاح کرد به گزارش خبرنگار مانا، در مراسم افتتاحیه ۲۷...
هرج و مرج کشتیها برای عبور از کانال پاناما با اشاره به گزارشهای سایت ترید ویندز، هزینه ترانزیت از کانال...