حسین عباسنژاد اعلام کرد که در یک بازه زمانی خاص، ۲ میلیون و ۵۱۰ هزار و ۲۹ تن از فرآوردههای نفتی و ۲۰۴ هزار و ۸۹۷ تن از مواد معدنی به عنوان محصولات صادراتی از طریق حمل و نقل دریایی مورد نظر قرار گرفتهاند. وی اضافه کرد که در این بازه زمانی، ۶۸۴ هزار و ۳۸۷ تن فرآورده نفتی با رویه کاپوتاژ (حمل و نقل ساحلی) و ۵۲ هزار و ۱۸۳ تن نیز به صورت ترانزیت جابجا شده است.
وی حجم واردات فرآوردههای نفتی در این مدت را صفر اعلام کرد و به دلیل افزایش توان تولید داخلی، این واردات صفر شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: این بازه زمانی شاهد حضور ۲۲۰ فروند شناور در اسکلههای بندر شهید رجایی بوده است. از این تعداد، ۱۶۳ فروند کشتیها حامل فرآوردههای نفتی بودهاند و ۵۷ فروند دیگر نیز مربوط به شناورهای مواد معدنی میشوند.
وی اظهار کرد: بندر نفتی خلیجفارس در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با ۱۰ پست اسکله نفتی و ۲ پست اسکله مواد معدنی با ظرفیت آبخور ۷ و نیم متر و قابلیت پذیرش شناورهایی با تناژ ۱۰ هزار تن در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی واقع شده است.
عباسنژاد در پایان بیان کرد: این بندر نفتی مختلف فرآوردههای نفتی از جمله بنزین، نفتگاز، نفت کوره، قیر، نفت سفید، فورفورال و انواع روغن را جابهجا میکند.
برخورد نفتکش آمریکایی و کشتی باری پرتغالی در دریای شمال در حادثهای دریایی که در تاریخ ۱۰ مارس ۲۰۲۵ رخ...
بازیافت کشتیها فارغ از آسیبهای محیط زیستی به گفته بیمکو (شورای بینالمللی دریانوردی بالتیک)، صاحبان کشتیها باید تنها از کارگاههایی...
ترافیک کانتینری در حمل و نقل ریلی روسیه به نقل از پورت نیوز؛ حجم کالاهایی که در کانتینرهای حمل و...
اجرای پروژههای جدید توسعه حوضچه شناور و کشتیسازی در بندر آستراخان براساس گزارش پورت نیوز، در یک مراسم با حضور...
طرح لجستیکی روسیه برای صدور غلات به آمریکای لاتین با ارجاع به سایت پورت نیوز؛ در سال ۲۰۲۳ میلادی، به...
امارات در هند ترمینال بزرگ کانتینری میسازد یک قرارداد میان مدیران شرکت DP World امارات و نمایندگان هند برای توسعه،...