بر اساس تجزیه و تحلیل متخصصان مؤسسه آکزو نوبل، دادههای جمعآوری شده نشان میدهد که باید ۳۰ درصد از کشتیهایی که فاقد فناوری کاهش گازهای گلخانهای هستند، سیستمهای خود را براساس شاخص شدت کربن CII ارتقا دهند.
در ادامه این گزارش آمده است که در کمیته حفاظت از محیط زیست دریایی IMO (MEPC)، که چندی پیش برگزار شد، اعضا اعلام کردند برای دستیابی به شرایط ایدهآل در صنعت کشتیرانی، باید برای کاهش کربن حداقل ۴۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ میلادی نسبت به سال ۲۰۰۸ میلادی اقدامات خود را انجام دهند تا بتوانند به شاخص خالص صفر درصد کربن در سال ۲۰۵۰ میلادی دست یابند. “کریس بیرکرت” مدیر بخش پوششهای دریایی آکزو نوبل در این زمینه گفت: آمارهای اعلام شده از این امتیاز برخوردارند؛ آمارهایی که جامعه دریایی از مدتها پیش منتظر اعلام آنها بود؛ زیرا این آمارها نشان میدهند که مالکان کشتی باید تصمیم بگیرند که یا باید کشتیهای خود را با فناوری کاهش گازهای گلخانهای ارتقا دهند یا آنها را به یاردهای اوراق بفرستند. در واقع باید تصمیم بگیرند که کشتیهای قدیمی را با کشتیهای جدید جایگزین کنند؛ در غیر این صورت هرگز به نتایج دلخواه نخواهیم رسید.
وی افزود: اگرچه مطلع هستیم که دستیابی به فناوری کاهش گازهای گلخانهای و رساندن رد پای کربن به صفر، نیازمند سرمایهگذاری زیادی است، اما آنان ناچارند تا کشتیها را مطابق با قانون کاهش شدت کربن CII مطابقت دهند. در واقع باید سعی کنند کشتیهای قدیمی را با کشتیهای جدید جایگزین کنند و هیچ راهی جز این ندارند.
وی در پایان گفت: برای مالکان کشتی، یک جدول زمانی به صورت یک بسته بینالمللی وجود دارد تا خود را با دادههای مربوط به انتشار گازهای گلخانهای مطابقت دهند. این بسته بینالمللی با نام “Hullcare AkzoNobel” با استفاده از ابزار “Intertrac”، مالکان و مدیران کشتی را راهنمایی میکند تا سطح انتشار گازهای گلخانهای را برای گزارش دادن به سازمان IMO رصد کنند و به وضعیت ایدهآل برسند.
به خطر افتادن کشتیرانی تجاری در دریای خزر در پی کاهش کم سابقه سطح آب بانک جهانی درباره کاهش سطح...
هند به یکی از بازیگران اصلی صنعت دریایی تبدیل میشود به نقل از سایت پورت نیوز: این کشور تصمیم گرفته...
چابهار نقطه اتصال تجارت آسیای میانه و مرکزی است به نقل از ایسنا؛ امیر مقدم در بازدید از طرحهای توسعهای...
۳ شرکت برتر کانتینری از نظر ظرفیتسازی در سال ۲۰۲۲ معرفی شدند سه شرکت MSC سوئیس، CMA CGM فرانسه و...
عامل اصلی نقشناپذیری بندر چابهار؟ دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران با بیان اینکه در سال جاری با طرفهای...
امارات یک مسیر لجستیکی بین مکزیک، آمریکا و کانادا راهاندازی کرد به گزارش پورت نیوز؛ این پروژه از ابتدای سال...