به گزارش hellenicshippingnews، محدودیتهای جدیدی که توسط کانال پاناما به علت خشکسالی در تاریخ ۲۲ ژوئن اعلام شده بود، میزان آبخور کشتیهای بزرگ را به حداقل ۴۴ فوت رسانده بود. این محدودیت پس از مدت کوتاهی لغو شد، اما به دلیل ادامه خشکسالی، مجدداً اعمال شده است. کشتیهای بزرگ کانتینری برای عبور از کانال نه تنها مدتها باید منتظر بمانند، بلکه باید قسمتی از بار خود را قبل از عبور تخلیه و سپس دوباره بارگیری کنند، که این فرآیند هزینهبر است.
به نقل از منابع کارگزاران کشتی، زمان انتظار برای عبور از کانال پاناما بین ۲۰ تا ۲۱ روز افزایش یافته است، و بسیاری از اپراتورهای کشتی تصمیم میگیرند از عبور از این کانال خودداری کنند. برخی از مالکان کشتی نیز اعلام کردهاند که به دنبال مسیرهای جایگزین هستند.
گزارشات S&P Global Commodities at Sea نشان میدهد که ترانزیت کشتیها از کانال پاناما روز به روز کاهش مییابد و تأخیر در ترانزیت زمانبر است. برخی از کارگزاران و دلالان کشتی نیز نگرانیهای خود را از هزینههای مرتبط با رزرو ترانزیت و شرایط کانال پاناما ابراز کردهاند. یکی از مالکان کشتی اعلام کرده است که برای تأخیر در ترانزیت یک کشتی که از دو هفته پیش رزرو شده بود، حدود ۱۶.۰۰۰ دلار خسارت پرداخت کرده است.
گزارش همچنین اشاره میکند که اداره کانال پاناما در تاریخ ۴ آگوست اعلام کرده است که از تاریخ ۸ آگوست شرایط رزرو ترانزیت کشتیها تغییر یافته و تنها کشتیهایی میتوانند اقدام به ترانزیت از کانال کنند که حداقل ۱۴ روز قبل رزرو شده باشند. در نهایت، یکی از دلالان کشتی نیز اعلام کرده است که متأسفانه وضعیت کانال پاناما به جای بهبود، روز به روز بدتر میشود.
برخی اپراتورهای کانتینری وارد بازار اجاره فرعی شدهاند مؤسسه آلفالاینر گزارش داد: حجم قابل توجهی از کشتیهای اجارهای با ظرفیت...
رکود در بنادر اروپا و آمریکا و رونق در بنادر آسیا و آفریقا به گفته ترید ویندز، پیشبینیها نشان میدهد...
انتخاب رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق تهران به نقل از پایگاه ترابران، انتخابات هیئترئیسه کمیسیون حمل و نقل اتاق...
درآمد حمل و نقل کانتینری در سه ماه سوم ۲۰۲۴ دو برابر دوران کرونا شد به نقل از کانتینر نیوز،...
رشد مثبت شاخصهای کشتیهای فله خشک و کانتینر به گزارش سایت hellenicshippingnews، در هفته پایانی به ۲۶ ژانویه، شاخص جهانی...
به خطر افتادن کشتیرانی تجاری در دریای خزر در پی کاهش کم سابقه سطح آب بانک جهانی درباره کاهش سطح...