بر اساس گزارشهای رویترز، مدیریت کانال پاناما به دلیل خشکسالیهای بیسابقهای که اخیراً گریبانگیر این منطقه شده، با مشکلات جدی مواجه است .مسئولان کانال ابراز نگرانی کردهاند که کمآبی ممکن است تأثیر منفی بر ترانزیت کشتیهای تجاری در آینده داشته باشد و به همین دلیل برنامهریزی کردهاند تا تعداد کشتیهای عبوری از کانال را کاهش دهند.
از تاریخ ۳ نوامبر ۲۰۲۳، تعداد کشتیهایی که روزانه اجازه عبور از کانال را دارند از ۳۲ فروند به ۲۵ فروند کاهش مییابد و این تعداد از اول فوریه ۲۰۲۴ به ۱۸ فروند در روز کاهش خواهد یافت.
اداره کانال پاناما اعلام کرده است که سطح آب دریاچه گاتون، که منبع اصلی تأمین آب کانال است، به شدت کاهش یافته و چنین وضعیتی در سالهای گذشته بیسابقه بوده است. همچنین منطقه حاشیهای کانال در ماه اکتبر کمترین میزان بارندگی از سال ۱۹۵۰ تاکنون را تجربه کرده است.
گزارش رویترز همچنین نشان میدهد که به گفته اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تأخیر در ترانزیت کشتیهای تجاری و حامل گاز در کانال پاناما باعث شده است که هزینههای حمل و نقل دریایی و مواد غذایی در سطح جهانی افزایش چشمگیری داشته باشد.
افزایش ۷۵ درصدی حمل کانتینرهای حامل بار صادراتی/ رشد ۳۶۰ درصدی حمل محمولات ترانزیتی و کریدور شمال – جنوب به...
صدور ۲ میلیون خودرو توسط چین در ۶ ماه از طریق دریا به نقل از ترید ویندز؛ صادرات خودروها توسط...
رویدادهای مهم دریایی سال ۲۰۲۴ در یک نگاه آمادگی برای مقررات FuelEU Maritime با اجرایی شدن مقررات دریایی سوخت اروپا ...
افتتاح ۱۶ پروژه بندری و دریایی بخش خصوصی در بنادر کشور وزیر راه و شهرسازی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با بندر...
افزایش ۴۳ درصدی سرمایه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛ با تصویب مجمع...
افزایش فعالیتهای کانتینری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر شهید بهشتی چابهار به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی...