بر اساس گزارش ترید ویندز، ولید جمال الدین، رئیس منطقه اقتصادی کانال سوئز اعلام کرده است که با اجرای ۱۱ پروژه تولید سوخت سبز، قرار است ۹۰۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شود. او افزوده است که منطقه اقتصادی کانال سوئز به دنبال همکاری با شرکتهای بینالمللی برای تولید هیدروژن سبز و سوختهای دیگر در این منطقه است.
براساس گزارش، چین سومین شریک تجاری بزرگ با مصر است و دارای مبادلات تجاری ۷.۵۰ میلیارد دلاری با مصر میباشد، که ۶.۶۰ میلیارد دلار از آن به عنوان واردات از چین به مصر میآید. از طرفی دیگر، تجارت مصر با عربستان سعودی از ۶.۵۵۵ میلیارد دلار گزارش شده است، که ۴.۹۴ میلیارد دلار از آن به عنوان واردات از عربستان سعودی به مصر است.
بانک مرکزی مصر نیز به عنوان حامی منطقه اقتصادی کانال سوئز اعلام کرده که در سالهای مالی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳، بنادر وابسته به کانال سوئز را تقویت کرده و قراردادی به ارزش ۱.۳۴ میلیارد دلار برای اجرای پروژهها در این بنادر امضا کرده است.
گزارش دیگر بانک مرکزی نشان میدهد که سرمایهگذاریهای مستقیم خارجی در کانال سوئز در سال مالی گذشته با افزایش ۱۲.۸ درصدی به ۱۰ میلیارد دلار رسیده است. مجموع درآمد تجارت مصر در سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به ۱۱۱.۴۰۲ میلیارد دلار رسیده که امارات، آمریکا، چین و عربستان به عنوان شرکای اصلی تجاری این کشور نقش داشتهاند.
تأکید دبیرکل IMO بر بازگرداندن دریای سرخ به یک منطقه امن آرسنیو دومینگوئز، رئیس دبیر کل سازمان بینالمللی دریانوردی (IMO)،...
نفتکشهای حامل نفت روسیه از دریای سرخ عبور میکنند به گزارش بلومبرگ دریایی، بر اساس داده های دریافتی، هنوز هیچ...
سنگاپور در ذخیره و توزیع سوخت دریایی از بندر روتردام جلو افتاد به نقل از سایت پورت نیوز، سنگاپور که...
دریافت هزینه اختلال توسط کانال پاناما به نقل از تریدویندز؛ به گفته یکی از مسئولان کانال پاناما از آنجایی که...
جهان هیدروژنی چگونه است؟ جهان در تلاش است تا سال 2050 میلادی میزان استفاده از کربن را به صفر برساند؛...
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خط منظم از خاور دور به بندر چابهار راه اندازی میکند در صورت استقبال تجار؛ کشتیرانی...