به گزارش مانا، در حال حاضر گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی میباشد. در ژانویه آینده، آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به صورت رسمی به عضویت در این گروه پیوسته و تصمیم برای پذیرش این اعضای جدید در نشست ماه آگوست در ژوهانسبورگ اتخاذ شد.
با توجه به تحلیلگران بلومبرگ، این گروه تا سال ۲۰۴۰ میلادی تقریباً نیمی از تولید جهانی را شامل خواهد بود. در اوایل سال جاری، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که بریکس از نظر برابری قدرت خرید از کشورهای G7 پیشی گرفته است.
پیشبینیها نشان میدهد که مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) توسعه یافته بریکس برحسب PPP به حدود ۶۵ تریلیون دلار آمریکا برسد، که این امر سهم این گروه از تولید ناخالص داخلی جهانی را از ۳۱.۵ درصد فعلی به ۳۷ درصد ارتقا خواهد داد. در مقایسه، سهم G7 در حال حاضر حدود ۲۹.۹ درصد است.
هدف اصلی این گروه، برجسته کردن فرصتهای سرمایهگذاری در میان اعضا بوده و به ایجاد یک نظم جهانی “چند قطبی” کمک خواهد کرد. کشورهای دیگری نیز از جمله الجزایر، اندونزی، نیجریه و ترکیه علاقه به پیوستن به این گروه را اعلام کردهاند.
سفارش ساخت دهها کشتی به کرهایها طی دو ماه به نقل ازportnews؛ سه کشتیساز بزرگ کرهای شامل شرکت مهندسی کشتیسازی...
عبور کشتی بزرگ کانتینری از کانال پاناما در شرایط خشکسالی شدید با استناد به گزارش ترید ویندز، کشتی Ever Max...
بحران دریای سرخ و تحمیل ماهانه یک میلیون تُن سوخت اضافی بر صنعت کشتیرانی به نقل از ترید ویندز؛ «آدریان...
تسلط چین، ژاپن و کره بر بازار کشتیهای کانتینری با سوخت متانول به گزارش وبسایت پورت نیوز، روزها کشتیهای استفادهکننده...
انتخاب رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق تهران به نقل از پایگاه ترابران، انتخابات هیئترئیسه کمیسیون حمل و نقل اتاق...
راه اندازی سیستم خود ارزیابی آنلاین مدیریت فله خشک به نقل از hellenicshippingnews؛ این پلتفرم توسط سازمان صنعتی The Dry...