به گزارش مانا، در حال حاضر گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی میباشد. در ژانویه آینده، آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به صورت رسمی به عضویت در این گروه پیوسته و تصمیم برای پذیرش این اعضای جدید در نشست ماه آگوست در ژوهانسبورگ اتخاذ شد.
با توجه به تحلیلگران بلومبرگ، این گروه تا سال ۲۰۴۰ میلادی تقریباً نیمی از تولید جهانی را شامل خواهد بود. در اوایل سال جاری، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که بریکس از نظر برابری قدرت خرید از کشورهای G7 پیشی گرفته است.
پیشبینیها نشان میدهد که مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) توسعه یافته بریکس برحسب PPP به حدود ۶۵ تریلیون دلار آمریکا برسد، که این امر سهم این گروه از تولید ناخالص داخلی جهانی را از ۳۱.۵ درصد فعلی به ۳۷ درصد ارتقا خواهد داد. در مقایسه، سهم G7 در حال حاضر حدود ۲۹.۹ درصد است.
هدف اصلی این گروه، برجسته کردن فرصتهای سرمایهگذاری در میان اعضا بوده و به ایجاد یک نظم جهانی “چند قطبی” کمک خواهد کرد. کشورهای دیگری نیز از جمله الجزایر، اندونزی، نیجریه و ترکیه علاقه به پیوستن به این گروه را اعلام کردهاند.
هشدار روسیه نسبت به لغو قرارداد صدور غلات از طریق دریای سیاه به نقل از خبرگزاری تاس، معاون وزیر امور...
بازدید مدیران سازمان بنادر و دریانوردی از غرفه آنیل دریا در هشتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل و صنایع وابسته...
قزاقستان ۲ نفتکش برای فعالیت در دریای خزر خریداری کرد «ارلان آکنژنوف»، معاون وزیر انرژی قزاقستان، اعلام کرد که دو...
سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد دلاری ائتلاف وان برای افزایش ۶۶ درصدی ظرفیت ناوگان به نقل از مؤسسه آلفالاینر، “ائتلاف وان”...
صدور اولین محموله گاز ال ان جی روسیه به چین از مسیر دریای شمال به گفتهی سایت پورت نیوز، بر...
ساخت بزرگترین سکوی توربین بادی شناور دریایی توسط چین به نقل از پورت نیوز؛ این سکوی توربین بادی دارای بیش...