مؤسسه Sea-Intelligence در گزارشی تحقیقی که بر اساس دادههای آنلاین تهیه شده است، به بررسی زمان ترانزیت کالا از آسیا به اروپا پرداخته و نتیجهگیری کرده است که بحران دریای سرخ باعث افزایش مدت زمان ترانزیت شده است. این بحران بر ۳۹ درصد از زمان ترانزیت تأثیر گذاشته است، در حالی که بدون این بحران چنین مشکلی وجود نداشت.
بر اساس این گزارش، مؤسسه Sea-Intelligence اعلام کرده است که اپراتورهای کشتیها به دلیل افزایش مسیر، با کاهش درآمد مواجه شدهاند و اگر نرخهای حمل و نقل افزایش نمییافت، حمل و نقل دریایی در این مسیر دچار مشکل میشد. در صورتی که ترانزیت کالا فقط در آسیا انجام میشد، از این اتلاف زمان ۳۹ درصدی جلوگیری میشد و درآمدی برای اپراتورها به همراه داشت.
بررسی آمارهای جدید مسیرهای مختلف آسیا به اروپا از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون نشان میدهد که در سال ۲۰۲۳ و اوایل جنگ اسرائیل و غزه، تأخیر ترانزیت در مسیر آسیا به اروپا ۱۵ درصد بود که اکنون به ۳۹ درصد رسیده است. این امر رقابت زمانی ترانزیت را بین اپراتورهای کشتیها در آسیا از بین برده است.
در پایان گزارش آمده است که برخی مسیرها دچار انحراف بیشتری شدهاند، به طوری که مدت زمان ترانزیت از آسیا به مدیترانه شرقی به ۶۱ تا ۶۳ درصد افزایش یافته است، اما به طور میانگین تأخیر در زمان ترانزیت ۳۹ تا ۴۰ درصد برآورد میشود.
راهاندازی خط کشتیرانی کانتینری بین چین و روسیه توسط ترکیه بر اساس اطلاعات منتشر شده از پورت نیوز، کشتی کانتینری...
کشتی به گِل نشسته در آستارا در عصر روز جمعه مورخ 26/08/1042، یک کشتی تجاری در حال حرکت به سمت...
۱۴۸ کشتی جدید به ناوگان کانتینری جهان پیوست به نقل از سایت کانتینر نیوز؛ از ابتدای ژانویه تا پایان ماه...
تولیدکنندگان اروپایی اتانول، چالشی را برای مقررات دریایی FuelEU مطرح کردند یک گروه صنعتی به نمایندگی از تولیدکنندگان اتانول اروپایی،...
اجتماع کمسابقه نفتکشهای عربستان در دریای سرخ دلایل وجود این ذخایر شناور ناشناخته است، در حالی که عربستان سعودی قول...
شبیه ساز آموزشی دریایی دیجیتالی ساخته شد وبسایت portstrategy اخباری مبنی بر سرمایهگذاری 400 هزار پوندی یک شرکت انگلیسی برای...