مؤسسه Sea-Intelligence در گزارشی تحقیقی که بر اساس دادههای آنلاین تهیه شده است، به بررسی زمان ترانزیت کالا از آسیا به اروپا پرداخته و نتیجهگیری کرده است که بحران دریای سرخ باعث افزایش مدت زمان ترانزیت شده است. این بحران بر ۳۹ درصد از زمان ترانزیت تأثیر گذاشته است، در حالی که بدون این بحران چنین مشکلی وجود نداشت.
بر اساس این گزارش، مؤسسه Sea-Intelligence اعلام کرده است که اپراتورهای کشتیها به دلیل افزایش مسیر، با کاهش درآمد مواجه شدهاند و اگر نرخهای حمل و نقل افزایش نمییافت، حمل و نقل دریایی در این مسیر دچار مشکل میشد. در صورتی که ترانزیت کالا فقط در آسیا انجام میشد، از این اتلاف زمان ۳۹ درصدی جلوگیری میشد و درآمدی برای اپراتورها به همراه داشت.
بررسی آمارهای جدید مسیرهای مختلف آسیا به اروپا از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون نشان میدهد که در سال ۲۰۲۳ و اوایل جنگ اسرائیل و غزه، تأخیر ترانزیت در مسیر آسیا به اروپا ۱۵ درصد بود که اکنون به ۳۹ درصد رسیده است. این امر رقابت زمانی ترانزیت را بین اپراتورهای کشتیها در آسیا از بین برده است.
در پایان گزارش آمده است که برخی مسیرها دچار انحراف بیشتری شدهاند، به طوری که مدت زمان ترانزیت از آسیا به مدیترانه شرقی به ۶۱ تا ۶۳ درصد افزایش یافته است، اما به طور میانگین تأخیر در زمان ترانزیت ۳۹ تا ۴۰ درصد برآورد میشود.
امضای توافقنامه ساخت راهآهن بین ایران و روسیه با سخنرانی رئیسی و پوتین ایران و روسیه در راستای تکمیل گذرگاه...
رشد مثبت شاخصهای کشتیهای فله خشک و کانتینر به گزارش سایت hellenicshippingnews، در هفته پایانی به ۲۶ ژانویه، شاخص جهانی...
افزایش ۱۵ درصدی شاخص جهانی کانتینر به گزارش hellenicshippingnews، متوسط نرخ حمل کانتینر در مقایسه با هفته مشابه سال گذشته...
ظرفیت عملیاتی بندر سانتوس برزیل ۵۰ درصد افزایش مییابد به نقل از ترید ویندز، این پروژه قرار است تا سال...
افزایش ۴۶ درصدی نرخ اجاره کشتیهای کانتینری به نقل از آلفا لاینر؛ در حال حاضر مالکان و اجاره کنندگان کشتی...
ساخت بزرگترین کشتی حمل خودرو توسط چین به نقل ازhellenicshippingnews؛ این کشتی که تائیدیه آن از سوی موسسه DNV دریافت...