به نقل از رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه (لئونید اسلوتسکی)، این کانون در بندر عباس یا بندر امام خمینی (ره) ایجاد خواهد شد. وی در ملاقاتی که با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران داشت، مسائل مربوط به کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر و تعدادی از پروژههای زیربنایی را مورد بحث و بررسی قرار داد. اولویت اول به کریدور حملونقل بینالمللی شمال – جنوب اختصاص دارد که قرار است در نزدیکترین زمان ممکن به جایگزین واقعی کانال سوئز و دریای سیاه تبدیل شود.
ایران و روسیه همچنین در حوزه انرژی اتمی، اکتشاف و تولید نفت و گاز در قلمرو ایران، حمل و نقل دریایی کالا از طریق دریای خزر و همچنین برقی کردن راه آهن گرمسار – اینچه برون توسط شرکتهای روسی همکاری میکنند. وی افزود طرفین برای مشارکت کشورهای ثالث در کنسرسیوم آماده هستند اما فرض میکنند که روسیه و ایران کانون صادرات غلات روسیه را با هم ایجاد خواهند کرد.
رئیس جمهور روسیه «ولادیمیر پوتین» در سخنرانی سالانه خود در مجمع فدرال گفت که روسیه صادرات غلات خود را در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۵۵ تا ۶۰ میلیون تُن خواهد رساند. روسیه در نیمه اول فصل کشاورزی ۲۲.۷ میلیون تُن گندم صادر کرد که ۲۰۰ هزار تُن بیشتر از سال گذشته بود.
محدودیت های تردد حمل و نقل زمینی نوروز 1403 محدودیت های ترافیکی وسایل نقلیه سنگین در ایام نوروز ۱۴۰۳ اعلام...
عملیات تخلیه و بارگیری همزمان ۱۵ فروند کشتی در اسکله های بندرامیرآباد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر...
خط کشتیرانی فرانسه در جدول ۱۰ شرکت برتر جهان از مرسک جلو میافتد سایت کانتینر نیوز اعلام کرد: گزارش جدید...
جابهجایی ۳۷۲ میلیون تن کالا در سراسر جهان توسط ناوگان کانتینری طی سال ۲۰۲۴ موسسۀ آلفالاینر در آخرین گزارش منتشر...
پیام تسلیت دبیرکل انجمن کشتیرانی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان مسعودپل مه دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته...
افزایش ظرفیت کانتینری بندر شهیدرجایی به ۸ میلیون TEU با تکمیل فاز ۳ حسین عباسنژاد در گفتوگو با پایگاه اطلاع...