به نقل از ترید ویندز، اپراتورها و شرکتهای مدیریت کشتی، تعیین قیمت برای سوختهای سبز و بالا بودن آن را به استثناء LNG، به عنوان یکی از مشکلاتی که صنعت حمل و نقل دریایی در آینده با آن روبرو خواهد شد، میشناسند. یکی از دلایل این مشکل، قیمت بالای فرآوری سوختهای سبز است و هنوز برای برخی از سوختها قیمت تعیین نشده است. همچنین، استفاده از سوختهای دوگانه باعث میشود کشتیها مصرف بیشتری داشته باشند.
به گزارش کاپیتانPeter Liew، مدیر عامل شرکت مدیریتEaglestar ، در این زمینه اظهار نظر کرده است: بدون شک، فناوریهای مربوط به استخراج سوختهای سبز، آن را به عنوان یک بار گران به صنعت دریایی ارائه خواهد داد.علاوه بر این، طبق آمارهای نظرسنجیهای انجام شده، ۷۸ درصد از دریانوردان نیاز به آموزش در خصوص استفاده از سوختهای جدید دارند، که این مسئله نیز هزینهای را بر عهده صاحبان خطوط کشتیرانی قرار میدهد.
وی در ادامه اظهار کرد: علاوه بر سازوکارهایی که برای استفاده از سوختهای سبز باید در نظر گرفته شود، قیمت سوختها نیز به عنوان یکی از مشکلاتی است که در راه دستاندرکاران صنعت کشتیرانی قرار دارد. البته، در این بین باید سوخت LNG را از سایر سوختها جدا کنیم، زیرا استفاده از آن نیاز به فناوریها و آموزشهای پیچیده ندارد و به خوبی مورد استفاده قرار میگیرد. اما درباره سوختهای جایگزین مانند آمونیاک و متانول و غیره، وضعیت بسیار متفاوت است.
وی شکاف قیمتی بین سوختهای فسیلی و سوختهای سبز را یک معضل اساسی میداند که ممکن است باعث شود برخی از مالکان و اپراتورهای کشتیرانی از سوختهای جدید استفاده نکنند و به سوخت کمسولفور و کشتیهای مجهز به اسکرابر روی بیاورند، مگر اینکه مکانیسمهای قانونی اجباری وجود داشته باشد. زیرا تجربه نشان داده است که آنچه در حال حاضر در بازار سوختهای سبز وجود دارد، مانند آمونیاک، گرانتر است و انگیزه را برای مالکان کاهش میدهد.
وی پیشنهاد میکند که سازمان بینالمللی دریانوردی (IMO) در این زمینه از کشورهای ساحلی حمایت کند و آنها را ملزم به حمایت از مالکان و اپراتورها برای استفاده از سوختهای سبز قرار دهد.
چین به تولید سوخت متانول مصنوعی روی آورد به نقل از سایت “Ship & Bunker”؛ پروژهای با ارزش ۶۰ میلیون...
راهاندازی شبکه حمل و نقل ریلی کانتینری توسط مرسک در هندوستان بر اساس اطلاعات منتشر شده در کانتینر نیوز، مسئولان...
اهمیت ژئوترانزیتی توافق ایران و روسیه برای ساخت کشتی تجاری به گزارش گروه بینالمللی مانا، این دو کشور در حال...
پیوستن کره جنوبی به پروژه کریدور سبز با سرمایهگذاری ۶۵ میلیارد دلاری به نقل از سایت تریدویندز، لایحه کریدور سبز...
چین ۳۸ درصد واردات کانتینری آمریکا را تأمین میکند به گزارش بلومبرگ، در اکتبر ۲۰۲۳، واردات آمریکا از چین نسبت...
افزایش ۴۶ درصدی نرخ اجاره کشتیهای کانتینری به نقل از آلفا لاینر؛ در حال حاضر مالکان و اجاره کنندگان کشتی...