به نقل از رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه (لئونید اسلوتسکی)، این کانون در بندر عباس یا بندر امام خمینی (ره) ایجاد خواهد شد. وی در ملاقاتی که با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران داشت، مسائل مربوط به کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر و تعدادی از پروژههای زیربنایی را مورد بحث و بررسی قرار داد. اولویت اول به کریدور حملونقل بینالمللی شمال – جنوب اختصاص دارد که قرار است در نزدیکترین زمان ممکن به جایگزین واقعی کانال سوئز و دریای سیاه تبدیل شود.
ایران و روسیه همچنین در حوزه انرژی اتمی، اکتشاف و تولید نفت و گاز در قلمرو ایران، حمل و نقل دریایی کالا از طریق دریای خزر و همچنین برقی کردن راه آهن گرمسار – اینچه برون توسط شرکتهای روسی همکاری میکنند. وی افزود طرفین برای مشارکت کشورهای ثالث در کنسرسیوم آماده هستند اما فرض میکنند که روسیه و ایران کانون صادرات غلات روسیه را با هم ایجاد خواهند کرد.
رئیس جمهور روسیه «ولادیمیر پوتین» در سخنرانی سالانه خود در مجمع فدرال گفت که روسیه صادرات غلات خود را در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۵۵ تا ۶۰ میلیون تُن خواهد رساند. روسیه در نیمه اول فصل کشاورزی ۲۲.۷ میلیون تُن گندم صادر کرد که ۲۰۰ هزار تُن بیشتر از سال گذشته بود.
افزایش عوارض، سبب افزایش هزینه ترانزیت و حذف ایران از چرخه ترانزیت خواهد شد به گزارش سی نیوز، مسعود پلمه...
امضای قرار داد ساخت ۲۱ فروند کشتی کانتینری توسط یک کارخانه چینی با ارز یوان به نقل از پورت نیوز،...
فرصتها و تهدیدهای کسب و کار دریایی به نقل از سی نیوز؛ دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران درباره...
کشتیهای مستقر در بنادر هند توسط بیمهگران روسی بیمه میشوند خبرگزاری رویترز گزارش داد براساس بیانیه صادره از سوی اداره...
شبیه ساز آموزشی دریایی دیجیتالی ساخته شد وبسایت portstrategy اخباری مبنی بر سرمایهگذاری 400 هزار پوندی یک شرکت انگلیسی برای...
کاهش ۸۲ درصدی اوراق کشتیهای نفتکش در سال ۲۰۲۳ با توجه به گزارش منتشر شده در وبسایت مؤسسه بیمکو، کاهش...