به نقل از رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه (لئونید اسلوتسکی)، این کانون در بندر عباس یا بندر امام خمینی (ره) ایجاد خواهد شد. وی در ملاقاتی که با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران داشت، مسائل مربوط به کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر و تعدادی از پروژههای زیربنایی را مورد بحث و بررسی قرار داد. اولویت اول به کریدور حملونقل بینالمللی شمال – جنوب اختصاص دارد که قرار است در نزدیکترین زمان ممکن به جایگزین واقعی کانال سوئز و دریای سیاه تبدیل شود.
ایران و روسیه همچنین در حوزه انرژی اتمی، اکتشاف و تولید نفت و گاز در قلمرو ایران، حمل و نقل دریایی کالا از طریق دریای خزر و همچنین برقی کردن راه آهن گرمسار – اینچه برون توسط شرکتهای روسی همکاری میکنند. وی افزود طرفین برای مشارکت کشورهای ثالث در کنسرسیوم آماده هستند اما فرض میکنند که روسیه و ایران کانون صادرات غلات روسیه را با هم ایجاد خواهند کرد.
رئیس جمهور روسیه «ولادیمیر پوتین» در سخنرانی سالانه خود در مجمع فدرال گفت که روسیه صادرات غلات خود را در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۵۵ تا ۶۰ میلیون تُن خواهد رساند. روسیه در نیمه اول فصل کشاورزی ۲۲.۷ میلیون تُن گندم صادر کرد که ۲۰۰ هزار تُن بیشتر از سال گذشته بود.
مخالفت هند با تحریم های جدید آمریکا برای پهلو گیری نفتکشهای روسیه در بنادر این کشور به گزارش marinelink، در...
هشدار روسیه نسبت به لغو قرارداد صدور غلات از طریق دریای سیاه به نقل از خبرگزاری تاس، معاون وزیر امور...
تلاش حمل و نقل دریایی برای نجات از بحران دریای سرخ به گزارش خبرگزاری رویترز، حملات مکرر دزدان دریایی در...
شروع جنگ قیمتی در بخش اجاره کانتینر همزمان با تمدید قراردادهای بلند مدت با کم شدن نرخهای نقدی در حمل...
توافق چهارجانبه عراق، ترکیه، قطر و امارات بر سر جاده توسعه «باسم العوادی»، سخنگوی دولت عراق اعلام کرد: انتظار میرود...
بازیافت کشتیها فارغ از آسیبهای محیط زیستی به گفته بیمکو (شورای بینالمللی دریانوردی بالتیک)، صاحبان کشتیها باید تنها از کارگاههایی...