به نقل از رئیس کمیته امور بین الملل دومای دولتی روسیه (لئونید اسلوتسکی)، این کانون در بندر عباس یا بندر امام خمینی (ره) ایجاد خواهد شد. وی در ملاقاتی که با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران داشت، مسائل مربوط به کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر و تعدادی از پروژههای زیربنایی را مورد بحث و بررسی قرار داد. اولویت اول به کریدور حملونقل بینالمللی شمال – جنوب اختصاص دارد که قرار است در نزدیکترین زمان ممکن به جایگزین واقعی کانال سوئز و دریای سیاه تبدیل شود.
ایران و روسیه همچنین در حوزه انرژی اتمی، اکتشاف و تولید نفت و گاز در قلمرو ایران، حمل و نقل دریایی کالا از طریق دریای خزر و همچنین برقی کردن راه آهن گرمسار – اینچه برون توسط شرکتهای روسی همکاری میکنند. وی افزود طرفین برای مشارکت کشورهای ثالث در کنسرسیوم آماده هستند اما فرض میکنند که روسیه و ایران کانون صادرات غلات روسیه را با هم ایجاد خواهند کرد.
رئیس جمهور روسیه «ولادیمیر پوتین» در سخنرانی سالانه خود در مجمع فدرال گفت که روسیه صادرات غلات خود را در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۵۵ تا ۶۰ میلیون تُن خواهد رساند. روسیه در نیمه اول فصل کشاورزی ۲۲.۷ میلیون تُن گندم صادر کرد که ۲۰۰ هزار تُن بیشتر از سال گذشته بود.
عبور کشتی بزرگ کانتینری از کانال پاناما در شرایط خشکسالی شدید با استناد به گزارش ترید ویندز، کشتی Ever Max...
بازدید دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران از غرفه آنیل دریا در هشتمین نمایشگاه حمل و نقل و لجستیک...
تصویب 8 مصوبه در دهمین جلسه شورای عالی صنایع دریایی در دهمین جلسه شورای عالی صنایع دریایی که پس از...
۴ دستگاه بازوی بارگیری دریایی در مجتمع بندری انزلی نصب شد به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،...
تعیین شاخص جدید کانتینری ویژه خطوط کشتیرانی کشورهای آسیایی به نقل از ترید ویندز، مؤسسه Drewry اعلام کرد که معاملات...
اتصال ریلی بندر کاسپین به بنادر خلیج فارس حجت عبدالملکی در همایش اقتصاد دریامحور ایران، کریدور شمال-جنوب با بیان اینکه...