در چهاردهمین همایش بینالمللی ICOPMAS که در محل مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار میشود، علیاکبر صفایی در روز سهشنبه اظهار داشت: با وجود ۲۳۴ بندر و ۸۴۶ سازه دریایی و ظرفیت ۴۰۰ میلیون تنی بنادر، ایران به عنوان یک کشور دریایی متکی و خوشحالیم که با راهبردهای اقتصاد دریا، مسئولان نظام در دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام درحال تدوین سیاستهای کلان ایران بر مبنای اقتصاد دریا هستند تا سهم حوزه اقتصاد دریا را چشمگیرتر کنند.
رئیس همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی افزود: این سیاست جدید ایران منجر به تحولات گستردهای در منطقه خواهد شد. در چارچوب اقتصاد دریایی، راهبردهای دیگری برای تسهیل فضای کسب و کار برای تمامی فعالان حوزه دریا و بهبود شرایط کسبوکار و حمل و نقل دریایی با اخذ مجوزهای قانونی تدوین خواهد شد.
به گفته مدیرعامل سازمان بنادر، ارتقای ایمنی و امنیت دریانوردی و حفظ محیط زیست دریایی همچنان در صدر برنامههای ایران قرار دارد و در این راستا، مقابله با دزدی دریایی از جمله اقدامات مثبتی است که ایران در حوزه تأمین امنیت دریایی انجام میدهد. همچنین افزود: همایش امروز در سالهای گذشته به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ برگزار نشده بود، اما در سال جاری با حمایت وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.
لازم به ذکر است که همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی ICOPMAS ٢٠٢٢، به عنوان آخرین بستر ارائه دستاوردها و نوآوریهای علمی در ارتقای دانش مهندسی سواحل و صنعت دریایی، با حضور مهندسان و صنعتگران بینالمللی برگزار شد.
کشتی ایرانی در شمال آفریقا پهلو گرفت به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، امیر بیات، معاون توسعه...
اوج گیری فعالیت کشتی های کانتینری با ایجاد مسیرهای جدید در آسیا مؤسسه آلفالاینر در تازهترین گزارش خود، از رشد...
چین به تولید سوخت متانول مصنوعی روی آورد به نقل از سایت “Ship & Bunker”؛ پروژهای با ارزش ۶۰ میلیون...
چرایی عدم توفیق ترانزیت از ایران فرسودگی ژئوپلتیک بیش از پیش کشور را تهدید میکند. مسیرهای تجاری بینالمللی یک به...
امضای توافقنامه اجرای کریدور اقتصادی هند -خاور میانه -اروپا بین هند و امارات خبرگزاری رویترز گزارش داد: این توافقنامه بین...
ازدحام کشتیها در بنادر اندونزی برای حمل زغال سنگ به گزارش مؤسسه بیمکو، صادرات زغال سنگ اندونزی عمدتاً به چین،...