در چهاردهمین همایش بینالمللی ICOPMAS که در محل مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار میشود، علیاکبر صفایی در روز سهشنبه اظهار داشت: با وجود ۲۳۴ بندر و ۸۴۶ سازه دریایی و ظرفیت ۴۰۰ میلیون تنی بنادر، ایران به عنوان یک کشور دریایی متکی و خوشحالیم که با راهبردهای اقتصاد دریا، مسئولان نظام در دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام درحال تدوین سیاستهای کلان ایران بر مبنای اقتصاد دریا هستند تا سهم حوزه اقتصاد دریا را چشمگیرتر کنند.
رئیس همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی افزود: این سیاست جدید ایران منجر به تحولات گستردهای در منطقه خواهد شد. در چارچوب اقتصاد دریایی، راهبردهای دیگری برای تسهیل فضای کسب و کار برای تمامی فعالان حوزه دریا و بهبود شرایط کسبوکار و حمل و نقل دریایی با اخذ مجوزهای قانونی تدوین خواهد شد.
به گفته مدیرعامل سازمان بنادر، ارتقای ایمنی و امنیت دریانوردی و حفظ محیط زیست دریایی همچنان در صدر برنامههای ایران قرار دارد و در این راستا، مقابله با دزدی دریایی از جمله اقدامات مثبتی است که ایران در حوزه تأمین امنیت دریایی انجام میدهد. همچنین افزود: همایش امروز در سالهای گذشته به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ برگزار نشده بود، اما در سال جاری با حمایت وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.
لازم به ذکر است که همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی ICOPMAS ٢٠٢٢، به عنوان آخرین بستر ارائه دستاوردها و نوآوریهای علمی در ارتقای دانش مهندسی سواحل و صنعت دریایی، با حضور مهندسان و صنعتگران بینالمللی برگزار شد.
تأثیر منفی خشکسالی بر تردد کشتیها در کانال پاناما به گزارش سایت Splash، اداره کانال پاناما در بیانیهای اعلام کرده...
اتصال ریلی بندر کاسپین به بنادر خلیج فارس حجت عبدالملکی در همایش اقتصاد دریامحور ایران، کریدور شمال-جنوب با بیان اینکه...
بازار شلوغ اجاره کشتی های کانتینری و سیر نزولی نرخها در یک سال اخیر در حمل و نقل دریایی بازار...
کاهش ۶۷ درصدی فعالیت بنادر عربستان در سه ماهه اول ۲۰۲۴ در گزارش هفتگی خود، مؤسسه آلفالاینر اظهار کرده است...
واژگون شدن کشتی تانزانیایی در عسلویه رئیس ایمنی، بهداشت، محیط زیست، پدافند غیر عامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس...
۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲/ تمرکز بر رشد ترانزیت و تسهیل تجارت با همسایگان...