با استناد به گزارش وزیر بنادر و آبراه هند، «سارباناندا سونووال»، در پیشوازی به اجلاس جهانی صنایع دریایی هند، از کلیه سرمایهگذاران خواسته است تا در فضای ایجاد شده برای رشد صنعت دریایی در هند حضور نمایند. او بیان کرد که سرمایهگذاران میتوانند در بخشهای گوناگونی چون گردشگری دریایی، کشتیسازی و آموزشهای مرتبط با دریا، فرصتهایی را جستوجو و استفاده کنند.
همچنین، وی از دیپلماتهای هندی در سراسر جهان خواست تا فرصتهای سرمایهگذاری در بخش دریایی هند را مورد بررسی قرار داده و به سرمایهگذاران خارجی معرفی کنند. وی با اشاره به ظرفیت بالای ۱۲ هزار میلیون دلاری سرمایهگذاری در بخش صنایع و حمل و نقل دریایی، تأکید داشت که هدف ایجاد اثرات جهانی در اقتصاد دریایی است.
سونووال با معرفی روابط تجاری بینالمللی به عنوان یکی از اصلیترین عوامل رشد اقتصادی، افزود که هند تاکنون با ۳۴ کشور تفاهمنامهای در حوزه حملونقل دریایی امضا کرده که این رقم اکنون به ۴۰ کشور افزایش یافته است.
او نیز موضع خود را با اشاره به همکاریهای شرکتهای چند ملیتی و هندی در جهت توسعه پایدار و عادلانه مشخص کرد. هدف اصلی هند، رشد مشترک و نوآوری و توسعه میراث صنعت دریانوردی جهانی است.
نهایتاً، اعلام شد که اجلاس جهانی دریایی یعنی Global Maritime India Summit 2023 از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ در دهلی نو برگزار خواهد شد.
فراز بازار تانکر و فرود بازار کانتینر در جهان به نقل از تریدویندز؛ «دیوید لدمن» کارشناس ارشد قیمت گذاری بازارهای...
حمایت سازمان بنادر از بخش خصوصی در دوران تحریم و نوسانات ارزی به نقل از تین نیوز، فرهاد شوقی درباره...
ظرفیت عملیاتی بندر سانتوس برزیل ۵۰ درصد افزایش مییابد به نقل از ترید ویندز، این پروژه قرار است تا سال...
افزایش فعالیتهای کانتینری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر شهید بهشتی چابهار به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی...
پایین آمدن قیمت سوخت هزینههای اضافی کشتیها را کاهش داد طبق گزارش شرکت آلفالاینر: آخرین بررسیها و تحلیلهای کارشناسان مؤسسه...
کشتی ایرانی در شمال آفریقا پهلو گرفت به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، امیر بیات، معاون توسعه...