با استناد به گزارش وزیر بنادر و آبراه هند، «سارباناندا سونووال»، در پیشوازی به اجلاس جهانی صنایع دریایی هند، از کلیه سرمایهگذاران خواسته است تا در فضای ایجاد شده برای رشد صنعت دریایی در هند حضور نمایند. او بیان کرد که سرمایهگذاران میتوانند در بخشهای گوناگونی چون گردشگری دریایی، کشتیسازی و آموزشهای مرتبط با دریا، فرصتهایی را جستوجو و استفاده کنند.
همچنین، وی از دیپلماتهای هندی در سراسر جهان خواست تا فرصتهای سرمایهگذاری در بخش دریایی هند را مورد بررسی قرار داده و به سرمایهگذاران خارجی معرفی کنند. وی با اشاره به ظرفیت بالای ۱۲ هزار میلیون دلاری سرمایهگذاری در بخش صنایع و حمل و نقل دریایی، تأکید داشت که هدف ایجاد اثرات جهانی در اقتصاد دریایی است.
سونووال با معرفی روابط تجاری بینالمللی به عنوان یکی از اصلیترین عوامل رشد اقتصادی، افزود که هند تاکنون با ۳۴ کشور تفاهمنامهای در حوزه حملونقل دریایی امضا کرده که این رقم اکنون به ۴۰ کشور افزایش یافته است.
او نیز موضع خود را با اشاره به همکاریهای شرکتهای چند ملیتی و هندی در جهت توسعه پایدار و عادلانه مشخص کرد. هدف اصلی هند، رشد مشترک و نوآوری و توسعه میراث صنعت دریانوردی جهانی است.
نهایتاً، اعلام شد که اجلاس جهانی دریایی یعنی Global Maritime India Summit 2023 از تاریخ ۱۷ تا ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ در دهلی نو برگزار خواهد شد.
تردد سالانه ۱۳۰ هزار فروند کشتی از بنادر ایران با ارجاع به گزارش ایسنا، علیاکبر صفایی با حضور در بندر...
ضرورت استفاده فعالان اقتصادی از شرکتهای معتبر حمل و نقلی به نقل از روابط عمومی اتاق تهران، انجمن کشتیرانی و...
اهمیت و جایگاه بندر چابهار در تقویت کریدور شمال-جنوب سه مسیر اصلی کریدور شمال-جنوب (INSTC) شامل مسیر غربی (روسیه-آذربایجان-ایران-هند)، مسیر...
آتش سوزی در بندر اسکندرون ترکیه تصاویر منتشره از بندر اسکندرون در جنوب شرقی ترکیه نشان میدهد که آتشسوزی گستردهای...
استفاده از فنّاوری بازرسی از راه دور در کارخانه کشتی سازی قطر به گزارش سایت پورت نیوز، این پروژه طیف...
کارخانجات کشتی سازی نرخ ساخت کشتی را بالا میبرند به گفته ترید ویندز، در شرایط فعلی، تورم جهانی بر قراردادهای...