به گفته بیمکو (شورای بینالمللی دریانوردی بالتیک)، صاحبان کشتیها باید تنها از کارگاههایی استفاده کنند که با مفاد کنوانسیون هنگکنگ همخوانی داشته باشند. یک قسمت از فیلمی با عنوان «بازیافت کشتی؛ زمانی برای تغییر» که در مناطق بازیافت کشتی در آلانگ، هند، ضبط شده است گزارش میدهد که هند و بنگلادش از بزرگترین کشورهای بازیافت کشتی در جهان هستند.
هدف از این فیلم، افزایش آگاهی در میان بازرسان جهانی، مالکان کشتیها و عموم مردم نسبت به قابلیتهای فراوان صنعت بازیافت کشتی است. این کار میتواند به بهبود اقتصاد پایدار جهانی در زمینه استفاده مجدد از مواد در چرخه تولید کمک کند.
دبیرکل و مدیرعامل بیمکو، «دیوید لوزلی»، میگوید: «آمارها واضح هستند. ضایعات فولادی حاصل از بازیافت کشتی تقریباً ۵۰ درصد از مصرف سالانه فولاد در بنگلادش را تأمین میکند و به ۳۵۰ کارخانه نورد میرسد. این صنعت همچنین هزاران فرصت شغلی برای مردم ایجاد میکند». همچنین بازیافت کشتی سالهاست که برای کارگران و محیط زیست زیانآور بوده و در کارگاههایی انجام میشود که با استانداردهای پیمان هنگکنگ مطابقت ندارند.
لوزلی تأکید میکند که زمان تغییر فرا رسیده و بازیافت کشتیها باید به شکل صحیح انجام شود. در ابتدای ماه می ۲۰۲۳ میلادی، بیمکو و سایر سازمانهای صنعتی به بنگلادش سفر کردند و در مورد مزایای اجرای پیماننامه هنگکنگ بحث کردند و بنگلادش تأکید کرد که میخواهد این مفاد را در سال جاری اجرا کند.
براساس تخمینهای بیمکو، بیش از ۱۵ هزار کشتی در ده سال آینده بازیافت خواهند شد، که نسبت به ده سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش دارد. بخشی از این فرآیند به دلیل قوانین سخت گازهای گلخانهای است که صنعت کشتیرانی و حمل و نقل دریایی با آن مواجه است.
«لوزلی» میگوید: امسال فرصتی وجود دارد تا کنوانسیون هنگکنگ اجرا شود، که میتواند صنعت بازیافت را برای همیشه تغییر دهد و ما باید از این فرصت بهرهمند شویم.
شورای بینالمللی دریانوردی بالتیک، که در سال ۱۹۰۵ میلادی در کپنهاگ تأسیس شده است؛ این شورای مستقل در درجه اول برای استفاده مالکان کشتیها تأسیس شده است، با این حال عضویت برای نمایندگان و شرکتهای کارگزاری نیز آزاد است. اعضای بیمکو تقریباً ۶۰ درصد از ظرفیت حملونقل تجاری جهان را تشکیل میدهند. این شورا در بیش از ۱۳۰ کشور دنیا اعضایی تحت عنوان مدیر، کارگزار و نماینده دارد. بیمکو اطلاعات صنعت دریانوردی را توسعه داده و بین اعضای خود توزیع میکند.
سفارش ساخت دهها کشتی به کرهایها طی دو ماه به نقل ازportnews؛ سه کشتیساز بزرگ کرهای شامل شرکت مهندسی کشتیسازی...
خیز ایران برای صادرات غلات روسیه «سید علی روحانی» در مصاحبه با رسانه ریانووستی اظهار داشت: “ایران نه فقط قادر...
سیستم اسکرابر از کشتیهای فلهبر حذف نمیشود به نقل از سایت globenewswire مؤسسه Allied Market Research با انتشار گزارشی اعلام...
کاهش ظرفیت خالی کشتیها در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ به نقل از مؤسسه Sea-Intelligence؛ با نزدیک شدن به پایان...
استفاده از پیشرانههای بادبانی به کشتیهای کانتینری هم رسید به گزارش پورت نیوز، شرکت کشتیرانی آلمانی هاپاگ لوید در حال...
بندر جده عربستان در جابهجایی کانتینر رکورد زد بندر جده عربستان با ثبت رکورد جدید در جابهجایی کانتینر، پا به...