حسین عباسنژاد اعلام کرد که در یک بازه زمانی خاص، ۲ میلیون و ۵۱۰ هزار و ۲۹ تن از فرآوردههای نفتی و ۲۰۴ هزار و ۸۹۷ تن از مواد معدنی به عنوان محصولات صادراتی از طریق حمل و نقل دریایی مورد نظر قرار گرفتهاند. وی اضافه کرد که در این بازه زمانی، ۶۸۴ هزار و ۳۸۷ تن فرآورده نفتی با رویه کاپوتاژ (حمل و نقل ساحلی) و ۵۲ هزار و ۱۸۳ تن نیز به صورت ترانزیت جابجا شده است.
وی حجم واردات فرآوردههای نفتی در این مدت را صفر اعلام کرد و به دلیل افزایش توان تولید داخلی، این واردات صفر شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: این بازه زمانی شاهد حضور ۲۲۰ فروند شناور در اسکلههای بندر شهید رجایی بوده است. از این تعداد، ۱۶۳ فروند کشتیها حامل فرآوردههای نفتی بودهاند و ۵۷ فروند دیگر نیز مربوط به شناورهای مواد معدنی میشوند.
وی اظهار کرد: بندر نفتی خلیجفارس در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با ۱۰ پست اسکله نفتی و ۲ پست اسکله مواد معدنی با ظرفیت آبخور ۷ و نیم متر و قابلیت پذیرش شناورهایی با تناژ ۱۰ هزار تن در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی واقع شده است.
عباسنژاد در پایان بیان کرد: این بندر نفتی مختلف فرآوردههای نفتی از جمله بنزین، نفتگاز، نفت کوره، قیر، نفت سفید، فورفورال و انواع روغن را جابهجا میکند.
کاهش ۶۷ درصدی فعالیت بنادر عربستان در سه ماهه اول ۲۰۲۴ در گزارش هفتگی خود، مؤسسه آلفالاینر اظهار کرده است...
کانال پاناما برای ترانزیت کشتیهای خارج از نوبت مزایده برگزار میکند به نقل از خبرگزاری بلومبرگ دریایی، کانال پاناما قصد...
بهترین هفته برای کشتیهای فله خشک در بورس بالتیک رقم خورد به نقل از رویترز، بورس بالتیک هنگامی که نرخ...
حمایت سازمان بنادر از بخش خصوصی در دوران تحریم و نوسانات ارزی به نقل از تین نیوز، فرهاد شوقی درباره...
صدور بی سر و صدای نفت روسیه به کره شمالی به نقل از گزارش رویترز؛ یک مقام آمریکایی اعلام کرد...
افزایش ۱۵۳ درصدی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار با توجه به سرمایهگذاری مناسبی که در زمینه زیرساختی...