بر اساس گزارش ترید ویندز، ولید جمال الدین، رئیس منطقه اقتصادی کانال سوئز اعلام کرده است که با اجرای ۱۱ پروژه تولید سوخت سبز، قرار است ۹۰۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شود. او افزوده است که منطقه اقتصادی کانال سوئز به دنبال همکاری با شرکتهای بینالمللی برای تولید هیدروژن سبز و سوختهای دیگر در این منطقه است.
براساس گزارش، چین سومین شریک تجاری بزرگ با مصر است و دارای مبادلات تجاری ۷.۵۰ میلیارد دلاری با مصر میباشد، که ۶.۶۰ میلیارد دلار از آن به عنوان واردات از چین به مصر میآید. از طرفی دیگر، تجارت مصر با عربستان سعودی از ۶.۵۵۵ میلیارد دلار گزارش شده است، که ۴.۹۴ میلیارد دلار از آن به عنوان واردات از عربستان سعودی به مصر است.
بانک مرکزی مصر نیز به عنوان حامی منطقه اقتصادی کانال سوئز اعلام کرده که در سالهای مالی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳، بنادر وابسته به کانال سوئز را تقویت کرده و قراردادی به ارزش ۱.۳۴ میلیارد دلار برای اجرای پروژهها در این بنادر امضا کرده است.
گزارش دیگر بانک مرکزی نشان میدهد که سرمایهگذاریهای مستقیم خارجی در کانال سوئز در سال مالی گذشته با افزایش ۱۲.۸ درصدی به ۱۰ میلیارد دلار رسیده است. مجموع درآمد تجارت مصر در سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به ۱۱۱.۴۰۲ میلیارد دلار رسیده که امارات، آمریکا، چین و عربستان به عنوان شرکای اصلی تجاری این کشور نقش داشتهاند.
افزایش ۶۵ درصدی سود خالص خط کشتیرانی مرسک در سال ۲۰۲۴ به گزارش گروه بینالملل مانا به نقل از کانتینر...
استارت آپ خط کانتینری پس از چهار ماه بسته میشود. انتقال به کرایههای پایین حملونقل، برای حملکنندههای کانتینری کوچک تازهکار...
انفجار شدید در بندر نینگبو در استان ژجیانگ چین براساس گزارشهای منتشر شده در رسانههای محلی چین، عصر روز جمعه،...
۲۰۲۴ سومین سال پُردرآمد ناوگان کانتینری با افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت به نقل از کانتینر نیوز؛ حمل کانتینری در سال...
افزایش عوارض ترانزیت نفتکشها در کانال سوئز اداره کانال سوئز (SCA) قصد دارد از ابتدای ماه آوریل سال 2023 عوارض...
استفاده از پیشرانههای بادبانی به کشتیهای کانتینری هم رسید به گزارش پورت نیوز، شرکت کشتیرانی آلمانی هاپاگ لوید در حال...