بر اساس گزارش ترید ویندز، ولید جمال الدین، رئیس منطقه اقتصادی کانال سوئز اعلام کرده است که با اجرای ۱۱ پروژه تولید سوخت سبز، قرار است ۹۰۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد شود. او افزوده است که منطقه اقتصادی کانال سوئز به دنبال همکاری با شرکتهای بینالمللی برای تولید هیدروژن سبز و سوختهای دیگر در این منطقه است.
براساس گزارش، چین سومین شریک تجاری بزرگ با مصر است و دارای مبادلات تجاری ۷.۵۰ میلیارد دلاری با مصر میباشد، که ۶.۶۰ میلیارد دلار از آن به عنوان واردات از چین به مصر میآید. از طرفی دیگر، تجارت مصر با عربستان سعودی از ۶.۵۵۵ میلیارد دلار گزارش شده است، که ۴.۹۴ میلیارد دلار از آن به عنوان واردات از عربستان سعودی به مصر است.
بانک مرکزی مصر نیز به عنوان حامی منطقه اقتصادی کانال سوئز اعلام کرده که در سالهای مالی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳، بنادر وابسته به کانال سوئز را تقویت کرده و قراردادی به ارزش ۱.۳۴ میلیارد دلار برای اجرای پروژهها در این بنادر امضا کرده است.
گزارش دیگر بانک مرکزی نشان میدهد که سرمایهگذاریهای مستقیم خارجی در کانال سوئز در سال مالی گذشته با افزایش ۱۲.۸ درصدی به ۱۰ میلیارد دلار رسیده است. مجموع درآمد تجارت مصر در سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به ۱۱۱.۴۰۲ میلیارد دلار رسیده که امارات، آمریکا، چین و عربستان به عنوان شرکای اصلی تجاری این کشور نقش داشتهاند.
کاهش ۷۱ درصدی تولید کانتینر در سه ماهه اول ۲۰۲۳ بر اساس گزارش مؤسسه دروی، تعداد کانتینر تولید شده در...
سنگاپور برای دهمین سال متوالی برترین مرکز دریایی جهان شد به گفتهی خبرگزاری دولتی چین، شین هوا و مرکز دادههای...
حضور پررنگ انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته از جمهوری اسلامی ایران در نشست سالانه FONASBA به گزارش روابط عمومی انجمن...
شاخص نزولی حمل کانتینر به گزارش مؤسسه Drewry : شاخص ترکیبی حمل کانتینر در تاریخ ۴ مارس با کاهش ۲...
خرید تجهیزات استراتژیک بندری برای طرح توسعه بزرگترین بندر تجاری ایران به گزارش سی نیوز، حسین عباسنژاد، مقام مسئول سازمان...
مشارکت چین و امارات برای افزایش بنادر لجستیکی و راه اندازی خط کشتیرانی به نقل از سایت Container-News؛ «عبدالله بن...