به گزارش مانا، در حال حاضر گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی میباشد. در ژانویه آینده، آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به صورت رسمی به عضویت در این گروه پیوسته و تصمیم برای پذیرش این اعضای جدید در نشست ماه آگوست در ژوهانسبورگ اتخاذ شد.
با توجه به تحلیلگران بلومبرگ، این گروه تا سال ۲۰۴۰ میلادی تقریباً نیمی از تولید جهانی را شامل خواهد بود. در اوایل سال جاری، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که بریکس از نظر برابری قدرت خرید از کشورهای G7 پیشی گرفته است.
پیشبینیها نشان میدهد که مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) توسعه یافته بریکس برحسب PPP به حدود ۶۵ تریلیون دلار آمریکا برسد، که این امر سهم این گروه از تولید ناخالص داخلی جهانی را از ۳۱.۵ درصد فعلی به ۳۷ درصد ارتقا خواهد داد. در مقایسه، سهم G7 در حال حاضر حدود ۲۹.۹ درصد است.
هدف اصلی این گروه، برجسته کردن فرصتهای سرمایهگذاری در میان اعضا بوده و به ایجاد یک نظم جهانی “چند قطبی” کمک خواهد کرد. کشورهای دیگری نیز از جمله الجزایر، اندونزی، نیجریه و ترکیه علاقه به پیوستن به این گروه را اعلام کردهاند.
کاهش ۵۶ درصدی ترانزیت کشتیها از دریای سرخ و افزایش ۷۶ درصدی در دماغه امید نیک به گزارش گروه بینالمللی...
وزیر راه و شهرسازی ۲۷ پروژه دریایی و بندری را افتتاح کرد به گزارش خبرنگار مانا، در مراسم افتتاحیه ۲۷...
قرارداد ۵ ساله قطر با شل برای صدور ۱۸ میلیون بشکه نفت خام به گزارش سایت پورت نیوز، قراردادی که...
تجارت ایران و آمریکا از ۵۰ میلیون دلار گذشت 🔹دفتر آمار آمریکا اعلام کرد تجارت ایران و آمریکا در ۱۱...
افزایش تعداد کشتیهای غیرفعال ناوگان کانتینری در ماه ژوئن به گزارش مؤسسه آلفالاینر، آخرین نظرسنجیها نشان میدهد که در پایان...
سرمایه گذاری ۵ میلیارد دلاری هند برای احداث مگاپورت کانتینری به گفته maritime-executive، دولت هند برای ایجاد این بندر، رویکرد...