به گزارش مانا، در حال حاضر گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی میباشد. در ژانویه آینده، آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به صورت رسمی به عضویت در این گروه پیوسته و تصمیم برای پذیرش این اعضای جدید در نشست ماه آگوست در ژوهانسبورگ اتخاذ شد.
با توجه به تحلیلگران بلومبرگ، این گروه تا سال ۲۰۴۰ میلادی تقریباً نیمی از تولید جهانی را شامل خواهد بود. در اوایل سال جاری، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که بریکس از نظر برابری قدرت خرید از کشورهای G7 پیشی گرفته است.
پیشبینیها نشان میدهد که مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) توسعه یافته بریکس برحسب PPP به حدود ۶۵ تریلیون دلار آمریکا برسد، که این امر سهم این گروه از تولید ناخالص داخلی جهانی را از ۳۱.۵ درصد فعلی به ۳۷ درصد ارتقا خواهد داد. در مقایسه، سهم G7 در حال حاضر حدود ۲۹.۹ درصد است.
هدف اصلی این گروه، برجسته کردن فرصتهای سرمایهگذاری در میان اعضا بوده و به ایجاد یک نظم جهانی “چند قطبی” کمک خواهد کرد. کشورهای دیگری نیز از جمله الجزایر، اندونزی، نیجریه و ترکیه علاقه به پیوستن به این گروه را اعلام کردهاند.
نصب آزمایشی رآکتور هستهای به جای سوخت کشتی نتیجه بخش بود به نقل از منبع “ترید ویندز”، انجمن طبقهبندی “ایبیاس”...
افزایش ۱۳.۳ درصدی حمل و نقل کانتینری در بنادر عربستان بر اساس دادههای ارائه شده توسط اداره کل بنادر عربستان،...
افزایش فروش کشتیهای کانتینری برای اوراق در سه ماهه ۲۰۲۳ با استناد به اطلاعات موسسه آلفالاینر، در سه ماهه اول...
همکاری تایوان و دانمارک برای تولید سوخت سبز به نقل از tradewindsnews؛ شرکت ایورگرین به منظور دستیابی به سوخت صفر...
حجم تجارت کانتینری در سه ماه اول ۲۰۲۴ سیر صعودی یافت به نقل از ترید ویندز؛ حجم ضعیف تجارت کانتینری...
سرمایه گذاری ۵ میلیارد دلاری هند برای احداث مگاپورت کانتینری به گفته maritime-executive، دولت هند برای ایجاد این بندر، رویکرد...