به گزارش مانا، در حال حاضر گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی میباشد. در ژانویه آینده، آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی به صورت رسمی به عضویت در این گروه پیوسته و تصمیم برای پذیرش این اعضای جدید در نشست ماه آگوست در ژوهانسبورگ اتخاذ شد.
با توجه به تحلیلگران بلومبرگ، این گروه تا سال ۲۰۴۰ میلادی تقریباً نیمی از تولید جهانی را شامل خواهد بود. در اوایل سال جاری، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که بریکس از نظر برابری قدرت خرید از کشورهای G7 پیشی گرفته است.
پیشبینیها نشان میدهد که مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) توسعه یافته بریکس برحسب PPP به حدود ۶۵ تریلیون دلار آمریکا برسد، که این امر سهم این گروه از تولید ناخالص داخلی جهانی را از ۳۱.۵ درصد فعلی به ۳۷ درصد ارتقا خواهد داد. در مقایسه، سهم G7 در حال حاضر حدود ۲۹.۹ درصد است.
هدف اصلی این گروه، برجسته کردن فرصتهای سرمایهگذاری در میان اعضا بوده و به ایجاد یک نظم جهانی “چند قطبی” کمک خواهد کرد. کشورهای دیگری نیز از جمله الجزایر، اندونزی، نیجریه و ترکیه علاقه به پیوستن به این گروه را اعلام کردهاند.
انفجار در بندر شهید رجایی به گزارش سی نیوز ظهر امروز (شنبه۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجاری در محدوده بندر شهید رجایی...
چین در دریافت سفارشات ساخت کشتی از کره جنوبی جلو افتاد به نقل از سایتseatrade-maritime ؛ کارخانجات کشتی سازی چین...
سبد سفارش ساخت کشتیسازیهای آستاراخان تکمیل شد ایلیا ولینسکی، وزیر صنعت و تجارت آستاراخان اعلام کرد: با افزایش فعالیت کارخانههای...
انتخاب مسیرهای زمینی حمل کالا توسط عربستان و امارات برای دور زدن دریای سرخ به نقل از خبرگزاری بلومیرگ دریایی؛...
چین کشتیهای چند منظوره فلهبر برای هلند میسازد به نقل از marinelink؛ قرار است این هشت فروند کشتی چند منظوره...
سعید رسولی سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی شد فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، سعید رسولی معاون حمل و نقل...