با توجه به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در نظر دارند با هدف توسعه همکاریهای تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی و بهویژه ونزوئلا، یادداشت تفاهم همکاری دریایی و کشتیرانی بین گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و وزارت قدرت مردمی حملونقل ونزوئلا را امضا نمایند.
این امضا همزمان با سفر رئیس دولت در ماه خرداد به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا انجام خواهد شد. در نتیجه، اساسنامه شرکت مشترک حمل و نقل دریایی ایران و ونزوئلا به توافق طرفین رسیده است. انجام جلسات متعدد نماینده گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ونزوئلا و منطقه کشورهای آمریکای لاتین با وزیر قدرت مردمی حملونقل ونزوئلا و شرکت کشتیرانی ونزوئلا، منجر به امضای اساسنامه شده است و تصمیم گرفته شده است که این شرکت در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ میلادی فعالیت خود را آغاز کند.
مقرر است که این توافق در نمایشگاه حملونقل و صنایع دریایی که از تاریخ ۸ دسامبر تا ۱۰ دسامبر در پایتخت ونزوئلا، کاراکاس برگزار شد، به حضور وزیر حملونقل ونزوئلا، سفیر جمهوری اسلامی ایران و سایر شرکتها و نمایندگان کشورهای مختلف رسید. در این نمایشگاه، امضای طرفین انجام شده و این اقدام به عنوان یک گام مهم در جهت توسعه همکاریهای دریایی و حفظ و استمرار خطوط کشتیرانی منظم بین بنادر ایران و ونزوئلا محسوب میشود.
کاهش قابلیت اطمینان صنعت کشتیرانی در ۱۵ ماه گذشته بیسابقه است به نقل از maritime-executive؛ انحراف کشتیها از دریای سرخ...
تاکید آنکتاد بر جوان سازی ناوگان حمل و نقل دریایی جهان به گزارش SEAFTY 4 SEA، آنکتاد بر ضرورت تجدید...
اختلافنظر درباره تعریف کشتی در بخشنامه حقبیمه قراردادهای دریایی برطرف شد با پیگیری دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی،...
صدور نفت روسیه توسط ۶۳۰ نفتکش به هند و چین به گزارش مارین لینک، از زمان آغاز جنگ روسیه و...
نقش بازرسیهای منظم در بهبود ایمنی و استاندارد کشتیهای فله خشک به نقل از Safety4Sea؛ براساس این گزارش با بررسی...
هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز و نقل قول یک مقام دولتی هند،...