به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، بیشترین میزان ترانزیت خارجی در سال ۱۴۰۲ از مبدأ گمرک منطقه ویژه شهید رجایی به میزان ۵ میلیون و ۱۷۰ هزار تن انجام شد که نسبت به سال ماقبل آن ۳۶.۹ درصد افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، پس از گمرک منطقه ویژه شهید رجایی، گمرکات پرویزخان و باشماق به ترتیب با ۳ میلیون و ۹۵۰ هزار تن و یک میلیون و ۹۳۸ هزار تن در بین گمرکات مبدأ ترانزیت خارجی، بیشترین میزان ترانزیت خارجی را به خود اختصاص دادهاند.
همچنین در سال ۱۴۰۲ ترانزیت خارجی از مبدأ گمرک پرویزخان ۳۶۸ درصد و از مبدأ گمرک باشماق ۵۷ درصد افزایش داشته است.
بنابر این گزارش گمرک بازرگان با انجام تشریفات ترانزیت خارجی یک میلیون و ۱۸۸ هزار تن، گمرک سرخس با ۷۲۳ هزار تن، بیلهسوار با ۶۷۴ هزار تن، آستارا با ۵۴۹ هزار تن، جلفا با ۵۴۲ هزار تن، بندر لنگه با ۴۸۲ هزار تن و گمرک منطقه ویژه اقتصادی آستارا با ۴۵۶ هزار تن در بین گمرکات عمده مبدأ ترانزیت خارجی در ردههای چهارم تا دهم قرار گرفتند.
گفتنی است، حدود ۸۸ درصد از ترانزیت خارجی از مسیر ایران در سال ۱۴۰۲ از مبدأ ۱۰ گمرک فوقالذکر بوده است.
یادآور میشود؛ روند افزایشی ترانزیت که از آغاز سال گذشته در کشور آغاز شده بود تا پایان سال ادامه داشت و موجب شد افزایش ۳۶.۵ درصدی را پس از چند سال تجربه کنیم.
افزایش شاخص جدید کانتینری درون آسیایی در آستانه کریسمس به نقل از Drewry؛ این شاخص که جدیدترین نرخ حمل درون...
علی احمدی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران شد به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفتکش ایران، به موجب حکم...
سدهای همکاری حمل و نقلی ایران و یونان برچیده میشود ابتدای این هفته، جلسه کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی...
بنادر کانتینری چین در ۶ ماه ۱۲۲ میلیون تُن کانتینر جابهجا کردند طبق گزارش سایت پورت نیوز، در این مدت...
آمادگی گروه کشتیرانی برای کاهش فواصل زمانی اعزام کشتیها به ونزوئلا به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛...
ترانزیت روزانه کشتیها در کانال پاناما به روال عادی برگشت به نقل از بلومبرگ دریایی؛ کشتیهای کانتینری بزرگ بیشترین استفاده...