مسعود پل مه دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران، با بیان اینکه ایران در سواحل دریای خزر مشکلی از لحاظ تامین ناوگان ندارد و حتی با وجود آنکه کشتیهای موجود از سن بالایی برخوردار هستند، اما مشکلی از لحاظ ناوگان نداریم افزود: در صورتی که بار و محموله وجود داشته باشد و اقدامات دولت برای جذب بار و ترانزیت انجام شود امکان افزایش حمل بار تا ۲۰۰ درصد هم میرسد.
وی با بیان اینکه مشکلات زیادی برای جذب بار به ویژه در دریای خزر داریم گفت: عدم وجود بار در آبراه دریای خزر و دریای کاسپین و عدم ابراز تمایل برای حمل بار و ترانزیت از سوی کشور روسیه و هندوستان خود باعث شده میزان ترانزیت در دریای خزر رشد چشم گیری نداشته باشد.
پل مه بیان کرد: یکی از عوامل اصلی در کاهش حجم ترانزیت پیچیدگیهای ترانزیتی و افزایش هزینه تمام شده ترانزیت از ایران بوده که همین موضوع خود باعث شده که کشورهای مانند روسیه و هندوستان وارد بحث ترانزیت نشوند.
وی افزود: رفع موانع در حوزه ترانزیت و کاهش هزینههای ایستگاههای کالایی با همکاری گمرک خود باعث میشود که میزان ترانزیت در این بخش افزایش پیدا کند.
پل مه بیان کرد: باید قواعدی که به راحتی که یک سازمان و یا یک نهاد با توجه به مصالح داخلی خود منافع ملی را تغییر میدهد و به چالش میکشاند را دولت رسیدگی و برطرف کند و در صورتی که این موارد رعایت شود ما شاهد افزایش ترانزیت از کشور تا ۲۰ میلیون تن خواهیم بود.
اقدامات بندر شهید رجایی برای توسعه ترانزیت و حملونقل ریلی حسین عباسنژاد در تشریح اقدامات شاخص در راستای توسعه ترانزیت...
راهاندازی سرویس مشترک توسط دو خط کشتیرانی آسیا برای پیوند آسیا به آمریکا کانتینر نیوز اعلام کرد: این سرویس توسط...
وزیر راه و شهرسازی ۲۷ پروژه دریایی و بندری را افتتاح کرد به گزارش خبرنگار مانا، در مراسم افتتاحیه ۲۷...
اجرای پروژههای جدید توسعه حوضچه شناور و کشتیسازی در بندر آستراخان براساس گزارش پورت نیوز، در یک مراسم با حضور...
دریافت هزینه اختلال توسط کانال پاناما به نقل از تریدویندز؛ به گفته یکی از مسئولان کانال پاناما از آنجایی که...
توافق با ۳ بندر روس برای برقراری خط منظم کشتیرانی ایران-روسیه محمدرضا مدرس خیابانی با اشاره به توافق ریلی رشت-آستارا...