این رتبهبندی شهرهای دریایی را بر اساس پنج عنصر ارزیابی میکند: مراکز حمل و نقل، امور مالی و حقوقی، فناوری، بنادر و تدارکات و جذابیت و رقابتپذیری. دسته بندی ها از طریق 45 شاخص مختلف ارزیابی میشوند (و برای اولین بار در سال جاری، این لیست شامل عوامل مربوط به انتقال سبز است). 190 کارشناس در این ارزیابی مشارکت داشتند که به طور مساوی در میان مناطق جغرافیایی اصلی حمل و نقل توزیع شد.
سنگاپور در سه دسته جذابیت، بنادر و مراکز حمل و نقل رتبه اول را کسب کرد.
بین پنج رتبه اول فناوری و امور مالی قرار گرفت.
همچنین در اندازه گیری تکنولوژی “سبز” نیز رتبه اول را کسب کرد.
در مجموع، همه این عوامل به اندازه کافی برای قرار دادن این کشور در بین قطب های موفق دنیا کافی بود. کارشناسان موفقیت سنگاپور را وابسته به سیاست های دقیق دولت برای حمایت و رشد بخش دریایی و همچنین تلاش های مداوم کسب و کارهای سنگاپور برای توسعه ظرفیت و ادامه آن میدانند.
به نقل از یکی از محققان شانگهای “مرکز تجارت بینالمللی به تدریج به سمت شرق یا آسیا حرکت میکند و صاحبان کشتی بیشتری از این منطقه خارج میشوند. این تغییر میتواند شهرهای دریایی آسیایی مانند شانگهای و سنگاپور را بالا ببرد. “
هر چهار رتبه برتر همان گزارش قبلی باقی ماندند و روتردام، لندن و شانگهای پس از سنگاپور در رتبه دوم قرار گرفتند. بقیه ده نفر برتر تلاش بیشتری کردند. اسلو، نیویورک، هامبورگ و کپنهاگ موقعیت خود را بهبود بخشیدند و بوسان برای اولین بار به مقام دهم رسید. رتبه هنگ کنگ به طور قابل توجهی کاهش یافته است، از رتبه چهارم در سال 2019 به ششم در سال 2022 و دوازدهم در سال جاری.
بنادر بزرگ خاورمیانه همواره درحال ترقی هستند. ابوظبی پیشرفت قابل توجهی را نشان داد و از جایگاه 32 به رتبه 22 رسید. DNV افزود: “این نتیجه سیاستهای عمومی استراتژیک و سرمایهگذاری مداوم است که شهر را به یک آهنربا برای استعدادها و شرکتها تبدیل میکند.” محققان پیش بینی کرده اند که تنها همسایه بودن با دبی باعث می شود که سیر صعودی پیوستن به کشورهای برتر سرعت بیشتری بگیرد.
آتن جایگاه دوم را در لیست مراکز حمل و نقل عمده حفظ میکند که منعکس کننده تقاضای بالای صاحبان کشتی و اپراتورها است و به طور کلی رتبه 35 را دارد. آتن هنوز بزرگترین و با ارزشترین ناوگان کشتیهای هر شهر دریایی را داراست و این ناوگان همواره در حال رشد است. به نقل از DNV”با این حال، این تصور وجود دارد که آتن در درجه اول به شرکتهای حمل و نقل محلی یونان به جای نهادهای حمل و نقل بین المللی خدمت میکند. در نتیجه، کارشناسان توجه خود را به سمت دیگر مراکز کشتیرانی ازجمله سنگاپورو دبی تغییر داده اند. این شهرها درحال حاضر گزینه مطلوبتری برای حمل و نقل دریایی در سطح جهانی هستند.”
همکاری چین و روسیه برای صادرات و واردات نفت و کالا از مسیر قطب شمال پورت نیوز اعلام کرده است...
قرارداد ۲۰ ساله خرید گاز ال ان جی آمریکا توسط چین با استناد به اطلاعات منتشر شده توسط offshore-technology؛ جان...
ایجاد خط مستقیم کانتینری از بندر چابهار به ناواشیوا به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با...
تغییر مسیر کشتیهای حامل ال ان جی و فله از کانال پاناما به سمت کانال سوئز با توجه به گزارش...
تجارت داخل گروه بریکس اکنون ۳۷ درصد از کل تجارت جهان است به گزارش مانا، در حال حاضر گروه بریکس...
نرخهای حمل کانتینری اقیانوسی روند تصاعدی به خود گرفت به نقل از کانتینر نیوز، مؤسسه تحلیلی اکسنتا اعلام کرد که...