مؤسسه Sea-Intelligence در گزارشی تحقیقی که بر اساس دادههای آنلاین تهیه شده است، به بررسی زمان ترانزیت کالا از آسیا به اروپا پرداخته و نتیجهگیری کرده است که بحران دریای سرخ باعث افزایش مدت زمان ترانزیت شده است. این بحران بر ۳۹ درصد از زمان ترانزیت تأثیر گذاشته است، در حالی که بدون این بحران چنین مشکلی وجود نداشت.
بر اساس این گزارش، مؤسسه Sea-Intelligence اعلام کرده است که اپراتورهای کشتیها به دلیل افزایش مسیر، با کاهش درآمد مواجه شدهاند و اگر نرخهای حمل و نقل افزایش نمییافت، حمل و نقل دریایی در این مسیر دچار مشکل میشد. در صورتی که ترانزیت کالا فقط در آسیا انجام میشد، از این اتلاف زمان ۳۹ درصدی جلوگیری میشد و درآمدی برای اپراتورها به همراه داشت.
بررسی آمارهای جدید مسیرهای مختلف آسیا به اروپا از دسامبر ۲۰۲۳ تاکنون نشان میدهد که در سال ۲۰۲۳ و اوایل جنگ اسرائیل و غزه، تأخیر ترانزیت در مسیر آسیا به اروپا ۱۵ درصد بود که اکنون به ۳۹ درصد رسیده است. این امر رقابت زمانی ترانزیت را بین اپراتورهای کشتیها در آسیا از بین برده است.
در پایان گزارش آمده است که برخی مسیرها دچار انحراف بیشتری شدهاند، به طوری که مدت زمان ترانزیت از آسیا به مدیترانه شرقی به ۶۱ تا ۶۳ درصد افزایش یافته است، اما به طور میانگین تأخیر در زمان ترانزیت ۳۹ تا ۴۰ درصد برآورد میشود.
راهاندازی اولین کریدور کشتیرانی سبز از شانگهای تا کالیفرنیا به گزارش سایت کانتینر نیوز، اولین کریدور سبز کشتیرانی جهان در...
حجم تجارت کانتینری در سه ماه اول ۲۰۲۴ سیر صعودی یافت به نقل از ترید ویندز؛ حجم ضعیف تجارت کانتینری...
راه اندازی سفرهای منظم هفتگی از انزلی به روسیه کامبیز جهانبانی اطلاع داد که تراز حمل و نقل شرکت کشتیرانی...
صادرات قیر از پایانه نفتی بندر ماهشهر ارائه توصیههایی برای بهبود بخش فنی اجرایی طرح چهار مخزن قیر در جوار...
ایتالیا با شرکت MSC خط کانتینری لجستیک ریلی راهاندازی میکند به گفته کانتینرنیوز، MSC در همکاری با شرکت ملی راه...
تاثیر زلزله ترکیه بر زنجیره تامین جهانی در پی زمین لرزهای به بزرگی 7.8 ریشتر با پس لرزههای فراوان که...