به نقل از سایت ترید ویندز، مرکز حملونقل یکپارچه ابوظبی (Abu Dhabi Mobility) با همکاری شهرداریها، مراکز حملونقل، مرکز دریایی ابوظبی (Dhabi Maritime) و AD Ports Group پلتفرم MARSDNA را راهاندازی میکنند.
براساس این گزارش پلتفرم MARSDNA ابزاری نوآورانه است که توسط گروه فنّاوریهای ابوظبی به منظور دستیابی به اهداف جمع آوری دادهای حملونقل، راهبری زیستمحیطی و جذب مراکز مردم نهاد مرتبط با فعالیتهای حمل و نقل دریایی توسعه یافته است.
MARSDNA در اولین مرحله راه اندازی بر پنج بخش کلیدی در زنجیرۀ ارزش بخش دریایی تمرکز میکند که شامل شرکتهای حملونقل، اپراتورهای بندر و پایانه، حملونقل و ذینفعان بار، خدمات دریایی و فراساحلی، و اپراتورهای دریایی میشود. در مراحل بعدی دامنۀ فعالیت را گسترش داده و در نهایت کل بخش دریایی را دربر میگیرد.
براساس این گزارش مرکز دریایی ابوظبی بر دریانوردی از طریق آبراههای امارات محافظت میکند و توسعه بخش دریایی آن را پرورش میدهد. با راه اندازی این پلتفرم با تمرکز ویژه بر پایداری، این کشور برای ارتقای جایگاه امارات به عنوان یک قطب دریایی پیشرو جهانی تلاش میکند.
این مکانیسم دیجیتال منحصر، به کاربر بصری اجازه میدهد تا جایگاه خود را براساس معیارهای ملی و بینالمللی بسنجند و توصیههای سفارشی و فوری را برای تقویت بخشها و تلاش بیشتر برای گسترش عرصۀ کار ارائه میدهد.
در ادامۀ این گزارش آمده است MARSDNA از کاربران دعوت میکند تا پرسشنامه رایگان موجود در هر دو وب سایت Abu Dhabi Mobilityو Abu Dhabi Maritime را تکمیل کنند.
سپس از پاسخها برای درجهبندی پیشرفت فعالیت کاربران پیرامون جمعآوری دادههای لازم استفاده میشود. در ادامه یک گزارش جامع و قابل دانلود، ایجاد کرده و آنها را به اطلاعات اضافی متصل میکند و در نهایت مسیر آنها را برای موفقیت بیشتر مشخص میکند.
MARSDNAبا ادغام اطلاعات دریافتی جدید همسو با معیارهای اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد و سازمان بینالمللی دریانوردی، به ابزاری کمهزینه و جذاب تبدیل شده و دادهها را ساده میکند. پس از تجزیه و تحلیل، آنها را در دسترس سازمانها با اندازههای مختلف، از جمله کوچک و متوسط قرار میدهد تا پس از ارزیابی کاربران داده ها و اطلاعات دریافتی به مرکز دیجیتالی حملونقل یکپارچه ابوظبی ارسال شود.
با اجرای این طرح شرکتهایی که فاقد ابزاری برای توسعه استراتژیهای پایداری خود باشند، همچنین شرکتهای بزرگتری که به دنبال بهبود یا تسریع فعالیتهای موجود هستند، میتوانند نقشه راه خود را براساس این پلتفرم تعیین کرده و توسعه یافتگی را دنبال کنند.
۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲/ تمرکز بر رشد ترانزیت و تسهیل تجارت با همسایگان...
خرید تجهیزات استراتژیک بندری برای طرح توسعه بزرگترین بندر تجاری ایران به گزارش سی نیوز، حسین عباسنژاد، مقام مسئول سازمان...
دریافت هزینه اختلال توسط کانال پاناما به نقل از تریدویندز؛ به گفته یکی از مسئولان کانال پاناما از آنجایی که...
اقدامات بندر شهید رجایی برای توسعه ترانزیت و حملونقل ریلی حسین عباسنژاد در تشریح اقدامات شاخص در راستای توسعه ترانزیت...
تأثیر منفی بحران انرژی بر حملونقل دریایی در سال ۲۰۲۳ بحران انرژی که برای اولین بار در سال ۲۰۲۲ موجب...
افزایش ۱۵۳ درصدی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار با توجه به سرمایهگذاری مناسبی که در زمینه زیرساختی...