به نقل از پورت نیوز، بخش تولید تجهیزات، با سهمی حدود نیمی از کل تجارت خارجی، رشد ۷.۶ درصدی در واردات و صادرات را در سه ماهه اول سال جاری تجربه کرده است. در این میان، صادرات تجهیزات مهندسی کشتی و فراساحل با افزایش ۱۰.۸ درصدی، روند رو به رشد خود را برای چهارمین سال متوالی حفظ کرده است.
همچنین بر اساس این گزارش، انجمن کشورهای جنوب شرق آسیا (ASEAN) به عنوان بزرگترین شریک تجاری چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۵ میلادی، حجم تجارتی برابر با ۱.۷۱ تریلیون یوان را به خود اختصاص داده است که این میزان، رشد ۷.۱ درصدی نسبت به سال گذشته و سهم ۱۶.۶ درصدی از کل ارزش تجارت این کشور را نشان میدهد.
تجارت خارجی چین با اتحادیه اروپا نیز با افزایش ۱.۴ درصدی به ۱.۳ تریلیون یوان رسید. تجارت با کشورهای شریک در طرح “یک کمربند – یک جاده” نیز با رشد ۲.۲ درصدی، به رقم ۵.۲۶ تریلیون یوان رسید که ۵۱.۱ درصد از کل تجارت خارجی چین را تشکیل میدهد.
نکته قابل توجه اینکه تجارت خارجی با ایالات متحده، با وجود فشارهای ناشی از جنگ تجاری، در سه ماهه اول سال جاری، ۴ درصد افزایش یافت و به ۱.۱۱ تریلیون یوان رسید.
راهاندازی خطوط کشتیرانی جدید بین امارات، پاکستان، عمان و اتصال جبل علی به سریلانکا به نقل از آلفا لاینر، این...
کریدور سرد بندر سالیانکا راهاندازی شد با اتمام فرآیندهای طراحی و احداث کریدور سرد در بندر ایرانی سالیانکا، که با...
مجوز ترخیص خودروهای سواری از گمرک فرودگاه امام (ره) صادر شد با فراهم نمودن زیرساختهای لازم، گمرک منطقه آزاد فرودگاه...
افزایش ۱۵۳ درصدی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار با توجه به سرمایهگذاری مناسبی که در زمینه زیرساختی...
افزایش ۴۳ درصدی سرمایه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران؛ با تصویب مجمع...
راهاندازی اسکله “رو رو” را از برنامههای آتی بندر خرمشهر است علی عسکری، در آیین تجلیل از خبرنگاران و اصحاب...