به نقل از تین نیوز، فرهاد شوقی درباره ضرورت سرمایهگذاری بخش خصوصی داخلی در حوزه دریایی و بندری و تعامل گستردهتر و بهتر سازمان بنادر و دریانوردی با فعالان اقتصادی، اظهار داشت: بنادر کشور، چه در شمال و چه در جنوب ایران، نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی هستند و نباید از فرصت تاریخی که با توجه به اتفاقاتی که برای روسیه رخ داده است، غافل شویم و از آن عبور کنیم.با توجه به اتفاقات در روسیه، تجار این کشور بسیار تمایل دارند تا محصولات مورد نیاز خود را از طریق ایران تأمین کنند؛ نیازمندیهایی که تاکنون از طریق اروپا تأمین میشدند. بنابراین، باید به بازار روسیه با توجه جدی نگریست، زیرا از نظر اقتصادی، این یک فرصت بزرگ برای کشور است.
یک سرمایهگذار بخش خصوصی در حوزه خدمات حمل و نقل دریایی، با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی در قراردادهای نوین از جمله BOT (Build-Operate-Transfer) پیشتاز است، بیان کرد: این مزیت ویژه در حالی است که سایر سازمانها یا علاقهای به همکاری با بخش خصوصی ندارند یا با رویههای اداری سنگین روبرو هستند که این موارد باعث سختی در کار برای فعالان اقتصادی میشود.
شوقی افزود: یک نکته بسیار مثبت درباره سازمان بنادر و دریانوردی این است که نه تنها علاقهمند به سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه خدمات دریایی و بندری است، بلکه در جذب سرمایهگذار بخش خصوصی پیشتاز است و در عقد قرارداد نیز روند کار را تسهیل کرده است.
وی با تأکید بر اینکه افزایش نرخ ارز و تحریمهای اقتصادی کشور از جمله مسائل و دغدغههای اصلی فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران بخش خصوصی است، عنوان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی همواره سعی کرده است در کنار بخش خصوصی حضور داشته باشد و در زمان نوسانات ارزی و دوران سخت تحریم، با تدوین بستههای حمایتی، فعالان اقتصادی را حمایت کند تا مواجهه با چالشها را کاهش دهد یا حداقل با چالشهای کمتری مواجه شوند و بتوانند فعالیتهای خود را بهبود بخشند.
یک سرمایهگذار بخش خصوصی در حوزه خدمات بندری و دریایی افزود: اگر منتظر تزریق اعتبارات دولتی بمانیم، بدون شک با مشکلاتی و چالشهایی روبرو خواهیم شد. باید به یاد داشت که بخش خصوصی با سرمایه بیشتر و در مدت زمان کمتر میتواند فعالیتها را پیش ببرد و این برای هر دو طرف، یعنی دولت و بخش خصوصی، بهرهوری و بهبود اقتصادی کشور را به همراه داشته باشد.
شوقی با اشاره به فرصتهای سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه خدمات بندری و دریایی، تجهیزات بندری، خرید کشتی، دستگاههای مکنده، چراغ قایقها و سایر وسایل، اظهار داشت: در بنادر کشور با محدودیتها و نقائصی روبرو هستیم که باید توسط فعالان بخش خصوصی شناسایی شوند. همچنین، با توجه به افزایش حجم واردات و صادرات، باید در حوزه لجستیک و ورود به بنادر کشور تقویتی ایجاد کنیم.
وی با تأکید بر نیاز اقتصاد ایران به سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه خدمات دریایی و بندری، گفت: جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در بنادر کشور، منجر به رونق بنادر، رونق تولید، ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و در نهایت رشد اقتصادی خواهد شد.
چین کشتی کانتینری تعمیراتی را به دوگانهسوز تبدیل کرد به نقل از Hellenic Shipping News، این پروژه در شرکت مهندسی...
۲۰۲۴ سومین سال پُردرآمد ناوگان کانتینری با افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت به نقل از کانتینر نیوز؛ حمل کانتینری در سال...
بحران دریای سرخ و تحمیل ماهانه یک میلیون تُن سوخت اضافی بر صنعت کشتیرانی به نقل از ترید ویندز؛ «آدریان...
حجم حمل بار گروه کشتیرانی علیرغم چالشها افزایش یافت به نقل از مانا، در مراسم گرامیداشت روز جهانی دریانورد که...
بیش از ۲ میلیون تن کالا در بندر نفتی خلیج فارس تخلیه و بارگیری شد حسین عباسنژاد اعلام کرد که...
حضور پررنگ انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته از جمهوری اسلامی ایران در نشست سالانه FONASBA به گزارش روابط عمومی انجمن...