با ارجاع به گزارش ایسنا، علیاکبر صفایی با حضور در بندر شهید رجایی، فعالیتهای دریایی و بندری را که شامل فعالیتهای بینالمللی است، توصیف کرد و گفت: با وجود تحریمهای ظالمانه، ایران تمام تلاش خود را انجام داده است و خواهد داد تا از این مشکلات فائق شود. همچنین، تا حد زیادی توانستهایم راهکارهای بسیار خوبی را برای رشد اقتصاد کشور ارائه کنیم و به انجام برسانیم. یکی از مشکلات بسیار مهم این است که حضور ایران در فعالیتهای اقتصادی با کشورهای همسایه و هدف روز به روز بیشتر میشود. در همین راستا، تجارت، روابط اقتصادی متقابل، پیوندهای اقتصادی و سرمایهگذاری مشترک به وقوع میپیوندد و در همین راستا ما جلسات و مذاکرات بسیاری با کشورهای همسایه و هدف در حوزه حمل و نقل دریایی و بندری داشتهایم و توانستهایم به موفقیت عمدهای در جذب سرمایهگذاری خارجی در جمهوری اسلامی ایران، به خصوص در محور شمال-جنوب، دست یابیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در نشست سهجانبه ایران، هند و روسیه که با حضور سفرا و دیپلماتهای کشورهای همسایه برگزار شد، به توافقات خوبی رسیدیم و شاهد سرمایهگذاریهای خارجی در فعالیتهای کشتیرانی، بندری و لجستیکی خواهیم بود.
علیاکبر صفایی در اظهارات خود اشاره کرد که هدف تمام فشارهای مرتبط با ایران این بوده است که کشتیهای ایرانی به ترددهای بینالمللی دسترسی نداشته باشند و ادامه داد: امروز ما با یک کشتی با ظرفیت ۱۴ هزار کانتینر روبرو هستیم که در صنعت حمل و نقل دریایی بسیار بزرگ شمرده میشود و مستقیماً از بندر مقصد به بندر شهید رجایی وارد شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان بنادر، این مجموعه کشتیها و خطوط لاینری که بندر شهید رجایی را به نقاط مختلف جهان متصل میکند، شرایطی را برای فعالان اقتصادی و تجار فراهم کرده است تا بتوانند در کشورهای مختلف جهان فعالیتهای تجاری، اقتصادی و تبادل کالا را انجام دهند. در این راستا، تردد سالانه ۱۳۰ هزار کشتی به بنادر ایران نیازمند رعایت الزاماتی است که شامل مسائل ایمنی، امنیت دریانوردی و حفظ محیط زیست دریا میشود و به همین دلیل تلاشهای فراوانی در این حوزه انجام شده است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: با استفاده از طراحی سیستمهای پایش اتوماتیک کشتیها، سیستمهای راداری و نقشههای الکترونیکی، ایران توانسته است یک سیستم یکپارچه را طراحی کند که به صورت موثر و با کنترلهای پیشرفته، تمامی آبها و آبراههای کشور را تا مرز ۲۰۰ مایل منطقه انحصاری-اقتصادی و در برخی موارد بیشتر از ۲۰۰ مایل در آبهای آزاد که متعلق به تمامی مردم جهان است، کنترل کند و فعالیت کشتیها را پیش بینی کند.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، صفایی تأکید کرد: تردد بزرگراه کشتیها در دریای سرزمینی و منطقه انحصاری-اقتصادی ایران با رعایت کامل مسائل ایمنی و بدون تأثیر مخرب بر محیط زیست دریا انجام میشود.
آسیا در سال ۲۰۲۴ به ازای هر کانتینر وارداتی ۳ کانتینر صادر کرد «نیلز راسموسن» تحلیلگر ارشد مؤسسه بیمکو در...
خوشبینی صاحبان کالا نسبت به کاهش نرح حمل کانتینر سایت marinelink آخرین تجزیه و تحلیل موسسه Xeneta را منتشرکرد و...
شاخص بالتیک پس از دو ماه برای کشتیهای فله خشک منفی شد با استناد به گزارش marinelink، شاخص کلی بورس...
۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲/ تمرکز بر رشد ترانزیت و تسهیل تجارت با همسایگان...
فراز بازار تانکر و فرود بازار کانتینر در جهان به نقل از تریدویندز؛ «دیوید لدمن» کارشناس ارشد قیمت گذاری بازارهای...
ساخت موتور ۴ زمانه کشتی با سوخت هیدروژن توسط ژاپن با ارجاع به سایت marinelink، شرکت فناوری انرژی (YPT) در...