مطابق اخباری از مارین لینک، به دلیل خشکسالیهای اخیر، کانال پاناما از ابتدای این سال، به ویژه در سه ماهه دوم، محدودیتهایی در ترانزیت کشتیها وضع کرده است.
«ایلیا اسپینو»، معاون مدیر این کانال، تأکید کرده که این محدودیتها به مدت ۱۰ ماه دیگر ادامه خواهد داشت. وی اظهار داشت که به دلیل افزایش تعداد کشتیهایی که مایل به ورود به کانال هستند و نزدیک شدن به فصل کریسمس، تلاش دارند تا مشکلات را کمینه کنند. با تأکید بر اینکه به طور میانگین ۱۶۰ کشتی در حال انتظار برای عبور از کانال هستند، صاحبان کشتیها را ترغیب کرد تا قبل از حرکت، رزرو کانال را انجام دهند.
وی همچنین به کشتیهای حامل زغال سنگ که در اولویت نیستند اشاره کرد و گفت که کشتیهای کانتینری را در اولویت قرار دادهاند. به علاوه، یک مسیر جدید برای کشتیهایی که بدون رزرو هستند فراهم شده و از وسایل حمل و نقل دیگر نیز استفاده میشود.
وی تأکید کرد که چراخودارهای کانال در تلاش برای حل مشکلات هستند، اما تغییرات آبوهوایی موجب دشواریها شدهاند.
در یک گزارش دیگر از سایت ترید ویندز، کاهش بیسابقه بارندگی در کانال پاناما از سال ۲۰۰۰ میلادی مطرح شده است.
«جان دیویس»، مدیر هواشناسی در Everstream Analytics، از مارس تا ۲۲ آگوست به کمبارندگی در کانال اشاره کرده و مشکلات زیادی را برای کشتیها مطرح کرده است. بر پایه این گزارش، اگر این شرایط ادامه پیدا کند، تا سال ۲۰۲۴ کانال با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
گزارش نهایی نشاندهنده این است که تا تاریخ ۲۴ آگوست، حدود ۱۱۷ کشتی در انتظار عبور از کانال هستند و زمان انتظار میانگین برای کشتیهای رزرو شده ۱۰ تا ۱۱ روز است، که این وضعیت باعث افزایش هزینهها و نگرانی برای صاحبان کشتی در حمل و نقل دریایی شده است.
اجتماع دوباره ابرنفتکشهای سعودی در آبهای مصر تعداد ابرنفتکشهایی که در نزدیکی بندر عین سخنه مصر (واقع در بخش جنوبی...
بازار داغ خرید و فروش کشتیهای دست دوم فله و نفتکش در ماه مارس ۲۰۲۳ به گزارش گروه بینالملل مانا،...
سرمایه گذاری ۸ میلیارد دلاری کانال پاناما برای ترانزیت بیشتر کشتیهای کانتینری رویترز اعلام کرد که قرار است کانال پاناما...
بندر حمد بهبود فرآیند پهلودهی کشتی ها را به هوش مصنوعی می سپارد بندر حمد در قطر تحت راهبری “کیو...
ترافیک کانتینری در حمل و نقل ریلی روسیه به نقل از پورت نیوز؛ حجم کالاهایی که در کانتینرهای حمل و...
۳۰ درصد ناوگان کشتیرانی جهان فاقد فناوری کربنزدایی بر اساس تجزیه و تحلیل متخصصان مؤسسه آکزو نوبل، دادههای جمعآوری شده...