خبرگزاری رویترز در گزارش جدید خود اعلام کرده است که محدودیتهایی که به دلیل خشکسالی در کانال پاناما برای ترانزیت کشتیها ایجاد شده، در سراسر جهان آشوب و نگرانیهایی را به وجود آورده است. این محدودیتها باعث خروج بسیاری از کشتیها از مسیرهای اصلی تجارت دریایی شده و عرضه و تقاضا در محصولات گندم، ذرت و سویا را به هم ریخته و قیمتها را افزایش داده است. بدین ترتیب، آمریکا از این عمل بیشترین خسارت را خواهد دید.
طبق گزارش، کشتیهایی که محصولات کشاورزی حمل میکنند، تا سه هفته زمان میبرد تا از کانال پاناما عبور کنند، زیرا کشتیهای کانتینری با برنامههای منظمتری ادامه میدهند، اما کشتیهای حمل فله از این تسهیلات بهرهبرداری نمیکنند.
تاجران و تحلیلگران در این حوزه معتقدند که در صورت ادامه محدودیتها در کانال پاناما تا اوایل سال ۲۰۲۴، حمل و نقل دریایی محصولات غلات برای کشورهای جهان به راحتی امکانپذیر نخواهد بود و این موضوع مجدداً باعث افزایش قیمتها خواهد شد.
“جی اونیل”، مالک کمپانی Commodity Consulting، در این زمینه اظهار داشت: محدودیتهای در کانال پاناما باعث اختلال در حمل و نقل غلات، افزایش هزینهها و تأخیر در برنامهریزی کشتیها میشود و این امر قابل قبول برای ما نیست. در حال حاضر روزانه تنها ۲۲ کشتی مجاز به عبور از کانال پاناما هستند و این تعداد از اول ژانویه به ۱۸ کاهش خواهد یافت که این امر شرایط را بدتر خواهد کرد. متأسفانه، کشتیهای حمل غلات در ورودی کانال متوقف شدهاند و جایی برای رزرو آنها وجود ندارد، در حالی که کشتیهای مسافری، کروز و کانتینری از ماههای قبل به رزرو کشتیها پرداختهاند.
وی افزود: با توقف کشتیها در ورودی کانال پاناما، هزینه تقریبخبرگزاری رویترز در گزارش جدید خود اعلام کرده است که محدودیتهایی که به دلیل خشکسالی در کانال پاناما برای ترانزیت کشتیها ایجاد شده، در سراسر جهان آشوب و نگرانی را به وجود آورده است. این محدودیتها باعث خروج بسیاری از کشتیها از مسیرهای اصلی تجارت دریایی شده و عرضه و تقاضا در محصولات گندم، ذرت و سویا را به هم ریخته و قیمتها را افزایش داده است. در این بین، آمریکا بیشترین خسارت را از این عمل خواهد دید.
بر اساس گزارش، کشتیهایی که محصولات کشاورزی را حمل میکنند، تا سه هفته زمان میبرد تا از کانال پاناما عبور کنند. این مسئله به دلیل برنامههای منظم کشتیهای کانتینری است که ادامه مییابند، اما کشتیهای حمل فله از این مزیت برخوردار نیستند.
تاجران و تحلیلگران در این زمینه معتقدند که اگر محدودیتها در کانال پاناما ادامه یابند تا اوایل سال ۲۰۲۴، حمل و نقل محصولات غلات برای کشورهای جهان به راحتی امکانپذیر نخواهد بود و این کار باعث افزایش قیمتها خواهد شد.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: برخی از مالکان و اپراتورها ترجیح میدهند از کانال سوئز برای عبور کشتیهای حامل غلات استفاده کنند که این کار هزینههای سوخت، خدمه و اجاره کالا را افزایش داده و باعث وقفه در ارسال کالا میشود، زیرا مسیرها طولانیتر شده که همین کار نیز باعث بالا رفتن هزینهها میشود.
شاخص حمل و نقل دریایی فله خشک با شیوع مجدد سویه جدید کووید ۱۹ و کاهش تقاضا در چین در...
حمایت کره جنوبی از ناوگان کانتینری کوچک سایت کانتینر نیوز اعلام کرد: در حال حاضر ناوگان حمل کانتینری کوچک کره...
افتتاح ۱۶ پروژه بندری و دریایی بخش خصوصی در بنادر کشور وزیر راه و شهرسازی در ارتباط ویدئوکنفرانسی با بندر...
برگزاری هشتمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته هشتمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با مجوز سازمان توسعه...
زمان انتظار کشتیها برای عبور از کانال پاناما به ۲۱ روز رسید به گزارش hellenicshippingnews، محدودیتهای جدیدی که توسط کانال...
ژاپن سیستم ردیابی کشتی با استفاده از هوش مصنوعی و ماهواره ابداع کرد به نقل از Maritime Executive، مسئولان امنیت...