به نقل از سایت “marinelink”، یان هافمن، رئیس لجستیک تجاری آنکتاد، اظهار داشت که در حال حاضر سه مسیر تجارت اصلی تحت تأثیر رویدادهای مختلف جهان قرار گرفتهاند. این رویدادها شامل جنگ بین روسیه و اوکراین است که مانع ارسال غلات و روغن در مسیر دریای سیاه شده است.
وی بیان کرد که کانال پاناما نیز به دلیل کاهش سطح آب به علت خشکسالی، منجر به کاهش ترانزیت کشتیها شده است. مسیر سومی که باید به آن اشاره کرد، بحران در دریای سرخ و کانال سوئز است که اختلال در این مسیرها باعث فعل و انفعالات زیاد و خسارت به صاحبان کالا میشود.
وی افزود که حملات شبه نظامیان یمن به کشتیهای تجاری و انحراف کشتیهای عبوری از دریای سرخ، باعث کاهش ۴۵ درصدی حمل و نقل کالا از طریق کانال سوئز شده است. او همچنین به خطرات تورم بالا، کاهش امنیت غذایی، افزایش نرخ حمل بار و انتشار گازهای گلخانهای اشاره کرد.
هافمن اظهار کرد که ۳۹ درصد کشتیهایی که قرار بود از کانال سوئز عبور کنند، مسیر دماغه امید نیک را انتخاب کردهاند که این امر منجر به کاهش ۴۵ درصدی تناژ کالا از این مسیر شده است.
در کانال پاناما نیز به علت خشکسالی، عبور کشتیها از این کانال نسبت به سال قبل ۳۶ درصد کاهش یافته است. در صورت اضافه کردن خطرات احتمالی برای عبور کشتیها از دریای سیاه، جهان با نگرانی بیش از حدی مواجه خواهد شد، زیرا تأخیر کشتیها، هزینههای بیشتر و انتشار گازهای گلخانهای به این مشکلات میافزاید.
به گفته وی، کانال سوئز ۱۲ تا ۱۵ درصد تجارت جهانی و ۲۵ تا ۳۰ درصد ترافیک کانتینری را مدیریت میکند و محمولههای ترانزیتی کانتینری از طریق این کانال در هفتهای که به پایان یکماهه ژانویه ۲۰۲۴ رسید، نسبت به اوایل دسامبر در این گزارش اشاره شده است که سه مسیر تجارت اصلی در جهان تحت تأثیر رویدادهای مختلف قرار گرفتهاند. جنگ بین روسیه و اوکراین باعث مانع شدن ارسال غلات و روغن در مسیر دریای سیاه شده است. کاهش سطح آب در کانال پاناما به علت خشکسالی نیز ترانزیت کشتیها را کاهش داده است. همچنین بحران در دریای سرخ و کانال سوئز نیز باعث اختلال در مسیرها شده و باعث خسارت به صاحبان کالا میشود. حملات شبه نظامیان یمن به کشتیهای تجاری و انحراف کشتیها از دریای سرخ نیز باعث کاهش ۴۵ درصدی حمل و نقل دریایی کالا از طریق کانال سوئز شده است. این مسائل منجر به خطرات تورم بالا، کاهش امنیت غذایی، افزایش نرخ حمل بار و انتشار گازهای گلخانهای میشوند. در نتیجه، تأخیر کشتیها، هزینههای بیشتر و افزایش انتشار گازهای گلخانهای نگرانیهایی است که به دنبال این مشکلات رخ میدهد.
هرج و مرج کشتیها برای عبور از کانال پاناما با اشاره به گزارشهای سایت ترید ویندز، هزینه ترانزیت از کانال...
یک پنجم کشتیهای جدید تا سال ۲۰۳۰ از سوخت متانول استفاده میکنند گزارش جدید لویدز لیست نشان میدهد که تولید...
ناوگان نفتکش جهان با کمبود کشتی مواجه است خبرگزاری بلومبرگ دریایی گزارش داد: با توجه به اینکه قرار است در...
تهدید صنعت کشتیرانی توسط دزدان دریایی در اقیانوس هند به نقل از رویترز، دریاسالار Aurelio De Carolis در مورد حملات...
نامگذاری اولین کشتی خط کشتیرانی مرسک با سوخت متانول سایت مارینلینک اعلام کرد که کشتی ۱۷۲ متری با ظرفیت ۲۱۰۰...
چین در دریافت سفارشات ساخت کشتی از کره جنوبی جلو افتاد به نقل از سایتseatrade-maritime ؛ کارخانجات کشتی سازی چین...