به نقل از ترید ویندز؛ سوخت آمونیاک، متانول و LNG بیشترین تعداد کشتیهای در دست ساخت را در بر میگیرد. اکثر این کشتیها که در یاردهای کشتیسازی چین و کره جنوبی در دست ساخت میباشد، شامل تانکر نفتی از نوع افرامکس است.
براساس این گزارش آمار پلتفرم ازریابی سوخت های جایگزین Alternative Fuel Insight (AFI) حاکی از آن است که سفارش جدید ثبت شده برای کشتیهای جدید با سوخت متانول ۱۲ قرارداد و با سوخت LNG هفت قرارداد میباشد.
در ادامه گزارش آمده است: تمامی سفارشات مربوط به سوخت متانول مربوط به تانکرهای نفتی است؛ اگرچه در سالهای قبل سفارش ساخت تانکر پایین بود، اما در سال جدید با سوخت جایگزین ارقام بالایی به خود اختصاص دادهاند. در این راستا در بین سفارشات جدید برای کشتی سوخت جایگزین آمونیاک مشاهده میشود.
«جیسون استفاناتوس»، مدیر کربن زدایی جهانی در DNV Maritime گفت: در سه ماه اول ۲۰۲۴ میلادی برای سوخت آمونیاک پنج سفارش و تنها در ماه آوریل ۲۰۲۴ میلادی یعنی تنها در یک ماه پنج سفارش برای استفاده از سوخت آمونیاک داده شده است.
وی گفت: اگرچه راه زیادی در پیش داریم، اما اکوسیستم دریایی با سوخت سبز توسعۀ کامل یافته و آلودگی زیست محیطی کمتر میشود، همین موضوع سرمایه گذاری در ساخت کشتی با سوخت جایگزین را بیشتر میکند.
مدیر کربن زدایی موسسه DNV در ادامه گفت: سفارش کشتی با سوخت جایگزین در ماه آوریل با قرارداد جدید مواجه شد که به طور کلی سفارش چهار ماه اول سال جاری میلادی با سوخت جایگزین نسبت به سال قبل ۴۸ درصد بالا رفته است.
وی در ادامه گفت: متانول همچنان بیشترین تعداد سفارش را در سال ۲۰۲۴ میلادی داشته است.
وی در پایان گفت: در ماه میاولین سفارش سوخت جایگزین به منظور استفاده در چهار کشتی جدید دوگانه سوز LNG و آمونیاک با Hyundai Mipo Dockyard بسته شده است.
راه اندازی سیستم خود ارزیابی آنلاین مدیریت فله خشک به نقل از hellenicshippingnews؛ این پلتفرم توسط سازمان صنعتی The Dry...
جایگاه کشتیرانی ایران در خاورمیانه گزارش اداره اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره وضعیت ناوگان کشتیرانی منطقه خاورمیانه به...
دعوت هند از سرمایهگذاران جهان برای مشارکت در طرحهای حملونقل و صنایع دریایی با استناد به گزارش وزیر بنادر و...
قرارداد ۲۰ ساله خرید گاز ال ان جی آمریکا توسط چین با استناد به اطلاعات منتشر شده توسط offshore-technology؛ جان...
خرید نفت روسیه توسط پاکستان با یوآن چین با ارجاع به رویترز؛ پس از ممنوعیت صادرات نفت روسیه به بازار...
بنادر کانتینری چین در ۶ ماه ۱۲۲ میلیون تُن کانتینر جابهجا کردند طبق گزارش سایت پورت نیوز، در این مدت...