به نقل از کانتینر نیوز؛ قوانین جدید گمرکی که توسط اداره بنادر سنگاپور به اجرا درمیآید، مستلزم ثبت اطلاعات محمولههای صادراتی، وارداتی و ترانسشیپ کالا است که از ماه مارس در منطقه آزاد تجاری (FTZ) اجرا میشود.
قوانین FTZ ذینفعان کالا را مجبور میکند تا اطلاعات محموله وارداتی را ۱۲ ساعت قبل از ورود هر کشتی به بندر سنگاپور ارسال کنند و برای تجارت کوتاه مدت باید حداکثر تا زمان خروج کشتی این اطلاعات را ارائه دهند. بر این اساس گزارش برای محمولههای صادراتی باید طی ۲۴ ساعت پس از خروج کشتی از بندر ثبت شود.
سخنگوی شرکت هاپاگ لوید در این زمینه گفت که گمرک سنگاپور موارد عدم ارسال، تأخیر یا نادرست بودن اطلاعات را بررسی و در صورت وجود مشکل مجازات تعیین میکند.
اگر هر یک از نمایندگان کشتیرانی، بدون عذر موجه، از قوانین مشخص شده این بخشنامه مربوط به ارائه اطلاعات طبق قانون پیروی نکنند، مرتکب تخلف شدهاند، و محکوم به پرداخت جریمه نقدی بیش از ۱۰۰۰۰ SGD سنگاپور یا حداکثر ۱۲ ماه حبس یا هر خواهند شد.
مشاوران صنعت حمل و نقل دریایی در مورد این قوانین جدید سنگاپور میگویند، هرگونه اصلاحات نظارتی با زمان مشخص میتواند با توجه به پیچیدگی زنجیرههای تأمین جهانی مدیریت دادهها را سختتر کند.
در ادامه گزارش آمده است دهلی نو در سال ۲۰۱۸ میلادی، همچنین قوانین محموله جدید را با عنوان (مقررات مانیفست محموله دریایی و حملونقل [SCMT]) طراحی و اجرا کرد که تا حدودی شبیه اعلامیه ۲۴ ساعته برای محمولههای آمریکا است، طبق آن شرکتهای حملونقل اقیانوسی و سایر ذینفعان باید اطلاعات خود را قبل از ورود یا خروج کشتی از بنادر هند ارائه کنند، اما اجرای آن به دلیل نگرانیهای صنعتی مختلف، کُند یا با تأخیر روبهرو بوده است.
طبق آخرین گفتهها، اجرای این طرح از ۳۱ آگوست الزامی شده است.
شایان ذکر است در صنعت حملونقل، گروههای صنعتی همواره با گمرک و سایر آژانسهای مرتبط برای رفع بسیاری از مسائل نابسامان کار میکنند.
صعود شاخص جهانی کانتینر پس از هفتهها اُفت متوالی مؤسسه Drewry اعلام کرد شاخص جهانی کانتینر Drewry’s World Container Index...
خریداری و ورود ۱۵ فروند کشتی توسط سرمایه گذاران بخش ایرانی در دریای خزر مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با...
افزایش صادرات کالاهای روسیه در ماه جولای از طریق دریا و راه آهن به نقل از پورت نیوز؛ مرکز مطبوعاتی...
ایران و امارات در توسعه حمل و نقل هوایی به توافق رسیدند به نقل از تسنیم، توافقنامه ساماندهی و مدیریت...
سدهای همکاری حمل و نقلی ایران و یونان برچیده میشود ابتدای این هفته، جلسه کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی...
عرضه سوخت ناخالص به ۶۰۰ کشتی ۵ میلیارد دلار ضرر زد به گزارش سایت Maritime-Executive؛ براساس تجزیه و تحلیل یک...