به نقل از پورت تکنولوژی، بندر صلاله تحت مدیریت اپراتور APM، وابسته به گروه لجستیکی مرسک (ائتلاف جمینی)، با سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیون دلاری، ترمینالها و اسکلههای خود را توسعه داده است. اجرای این پروژه بزرگ، ظرفیت ترمینال کانتینری را از ۴.۵ میلیون TEU به ۶.۵ میلیون TEU رسانده و موقعیت بندر صلاله را به عنوان یک قطب کلیدی در منطقه، با دسترسی ایدهآل به خاورمیانه، شبه قاره هند و شرق آفریقا، تقویت کرده است.
به گفته «استیون یو لینگام»، مدیر اجرایی بندر صلاله، به عنوان بخشی از پروژه توسعه، یک جاده دسترسی جدید احداث شده و با ارتقاء شبکه برق، امکانات برای تخلیه و بارگیری و همچنین نگهداری از ۲۰۰۰ کانتینر یخچالی آماده شده است.
وی افزود: ظرفیت این بندر با تجهیزات جدید، از جمله ۱۰ جرثقیل STS جدید با قابلیت جابهجایی و تخلیه کالا از کشتیهای فوقالعاده بزرگ، افزایش یافته است.
مدیر اجرایی بندر صلاله خاطرنشان ساخت: سرمایهگذاری ما بر تعهد عمیق ما به عمان و منطقه تأکید میکند. قابلیتهای جدید، عملیات روان از بندر صلاله را تضمین میکند و فرصتهایی را برای رشد محلی و منطقهای و ایجاد شغل فراهم میکند. در این راستا، قرار است بهزودی یک خط کشتیرانی با همکاری ائتلاف جمینی از این بندر راهی شده و پس از عبور از عربستان سعودی و بحرین، به بندر عقبه اردن برسد.
«مهنا بن موسی بن باقر»، مدیر کل بنادر در وزارت حملونقل، ارتباطات و فنّاوری اطلاعات عمان در این زمینه خاطرنشان ساخت: توسعه ترمینالهای کانتینری بندر، بر تعهد ما به پیشبرد اهداف اقتصادی عمان و حمایت از چشمانداز ۲۰۴۰ عمان تأکید میکند. این شرکت ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای ترمینال کانتینری اختصاص داده است که ظرفیت بندر را از ۴.۵ میلیون به ۶.۵ میلیون TEU افزایش داده است. این سرمایهگذاری قابل توجه با هدف افزایش ترافیک دریایی و ارائه یک مزیت رقابتی مطابقت دارد. قرار است اجرای این پروژۀ بزرگِ افزایش ظرفیت را بهزودی جشن بگیریم.
وی افزود: در شاخص عملکرد بنادر کانتینری (CPPI) در سال ۲۰۲۳ میلادی، بندر صلاله برای سومین سال متوالی به عنوان دومین بندر کارآمد کانتینری در جهان رتبهبندی شد.
بندر صلاله یکی از اجزای مرکزی شبکه جمینی است که به عنوان یکی از قطبهای اصلی پشتیبانی از زیرساختها عمل میکند.
وی تاکید کرد: افزایش ظرفیت یک حرکت هیجانانگیز در عملیات شبکه حمل و نقل دریایی عمان است که اهمیت استراتژیک صلاله را در این ابتکار جهانی نشان میدهد. بندر صلاله با تلاشهای مداوم برای غلبه بر چالشها و گسترش قابلیتها، عملیات در سطح جهانی را همیشه بهروز نگه میدارد.
این بندر به عنوان بخشی جداییناپذیر از این شبکه حملونقل جدید، نقش مرکزی را در تسهیل تجارت و اتصال جهانی ایفا میکند. پیشرفتهای برنامهریزیشده برای بندر صلاله بهطور خاص با الزامات در حال تکامل همکاری جمینی هماهنگ است و تضمین میکند که این بندر در خط مقدم عملیات کشتیرانی جهانی باقی میماند.
کانال سوئز و دماغه امید نیک جایگزین کانال پاناما میشود به گفته خبرگزاری بلومبرگ، هزینههای افزایش یافته ترانزیت از کانال...
سنگاپور برای دهمین سال متوالی برترین مرکز دریایی جهان شد به گفتهی خبرگزاری دولتی چین، شین هوا و مرکز دادههای...
عزم خط کشتیرانی فرانسه برای پیشی گرفتن از مرسک براساس گزارش منتشر شده از سوی آلفالاینر، تحلیلگران این مؤسسه پیشبینی...
سیاستهای کلان اقتصادی بر پایه «اقتصاد دریا محور» در حال تدوین است در چهاردهمین همایش بینالمللی ICOPMAS که در محل...
تاکید آنکتاد بر جوان سازی ناوگان حمل و نقل دریایی جهان به گزارش SEAFTY 4 SEA، آنکتاد بر ضرورت تجدید...
ایجاد خط مستقیم کانتینری از بندر چابهار به ناواشیوا به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با...