logo anildarya

سیستم اسکرابر از کشتی‌ها‌ی فله‌بر حذف نمی‌شود

سیستم اسکرابر از کشتی‌ها‌ی فله‌بر حذف نمی‌شود
228
3 آوریل 2023

سیستم اسکرابر از کشتی‌ها‌ی فله‌بر حذف نمی‌شود

به نقل از سایت globenewswire مؤسسه Allied Market Research با انتشار گزارشی  اعلام کرد: بازار جهانی سیستم‌های اسکرابر دریایی با اجرای قانون IMO2020 سیاست‌های پیشگیری از آلودگی هوا و حفاظت از محیط زیست را دنبال کرده است که انواع کشتی‌ها به منظور کاهش آلودگی به این سیستم مجهز شدند و در واقع صنعت کشتیرانی توانست با استفاده از اسکرابر به مرور خود را با سیاست‌های سازمان IMO مبنی بر کاهش میزان سولفور و کربن زدایی مطابقت دهد.

اینک علی‌رغم سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای که برای دفع پساب‌های آلوده سیستم اسکرابر توسط دولت‌ها اعمال می‌شود اگرچه هزینه نصب و نگهداری اسکرابر بالا است و روز‌به‌روز تلاش می‌شود تا این سیستم  با ارتقای فنّاوری از آلودگی‌های زیست محیطی بکاهد، اما قرار نیست که چنین سیستمی از کشتی‌ها حذف شود و علی‌رغم افزایش تجارت الکترونیک و آنلاین و همچنین گرایش به سمت سوخت‌های پاک بسیاری از کشتی‌ها هنوز در شرایطی به سر می‌برند که نیاز به اسکرابر دارند، که این مهم را در کشتی‌های فله‌بر می‌توان بیشتر مشاهده کرد؛، زیرا صنعت حمل کانتینری در زمینه تبدیل کشتی‌ها به  سوخت ال ان جی یا سوخت‌های دوگانه موفقیت‌های زیادی کسب کرده است.

در ادامه این گزارش آمده است اگرچه شیوع همه‌گیری کووید ۱۹ پیشرفت نصب اسکرابر را کُند کرد، اما این سیستم توانست سهم  خود را در بازار سوخت کم‌سولفور صنعت کشتیرانی به خوبی حفظ کند به طور‌ی‌که طبق گزارش شورای بین‌المللی حمل‌‍و‌نقل پاک تا سال ۲۰۲۰ میلادی حدود ۴۰۴۷ فروند کشتی به اسکرابر مجهز بودند، اما این سیستم در سال ۲۰۲۱ میلادی توانست ۹۰ درصد کشتی‌هایی را که دسترسی به سوخت کم‌سولفور نداشتند، پوشش دهد، زیرا تنها گزینه برای مقابله با سوخت‌هایی با سولفور بالا بود.

در این ارتباط پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۱ میلادی، ۲۲.۶ درصد از کشتی‌ها همچنان به سیستم اسکرابر مجهز باشند؛ همان‌گونه که اشاره شد اکثر این کشتی‌ها فله‌بر خواهند بود که  در زمینۀ حمل زغال‌سنگ، سنگ‌آهن، غلات و سایر مواد خام فعالیت می‌کنند.

این گزارش درباره  شرایط جغرافیایی کشتی‌هایی که تا سال ۲۰۳۱ میلادی به اسکرابر مجهز خواهند بود بازار آسیا و اقیانوسیه را به عنوان بزرگ‌ترین بازار اسکرابر معرفی و اعلام کرده در کشور‌هایی مانند چین و هند علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته تعداد کشتی‌های مجهز به اسکرابر بیشتر است.

منبع: مانا (شبکه مستقل اطلاع رسانی جامعه دریایی)

مطالب مرتبط
احداث ترمینال جدید غلات در بندر سانتوس برزیل 7 آوریل 2024

احداث ترمینال جدید غلات در بندر سانتوس برزیل

احداث ترمینال جدید غلات توسط امارات در بندر سانتوس برزیل سایت پورت نیوز گزارش داد: سرمایه‌گذاری شرکت اپراتوری راه آهن...

اخبار بیشتر بخوانید
ابلاغ تعرفه واردات خودرو برای سال 1402 15 ژوئن 2023

ابلاغ تعرفه واردات خودرو برای سال 1402

تعرفه واردات خودرو برای سال 1402 ابلاغ شد دولت در روز یک‌شنبه، 21 خردادماه، در یک بخشنامه اصلاحی، تعرفه‌های 354...

اخبار بیشتر بخوانید
افزایش تعداد کشتی‌های غیر‌فعال ناوگان کانتینری 10 جولای 2023

افزایش تعداد کشتی‌های غیر‌فعال ناوگان کانتینری

افزایش تعداد کشتی‌های غیر‌فعال ناوگان کانتینری در ماه ژوئن به گزارش مؤسسه آلفا‌لاینر، آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در پایان...

اخبار بیشتر بخوانید
افزایش ۶۰ درصدی صادرات غلات از بنادر روسیه طی ۳ ماه 1 نوامبر 2023

افزایش ۶۰ درصدی صادرات غلات از بنادر روسیه طی ۳ ماه

افزایش ۶۰ درصدی صدور غلات از بنادر روسیه طی ۳ ماهه سوم ۲۰۲۳ به گزارش پورت نیوز؛ در سه ماهه...

اخبار بیشتر بخوانید
هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه 11 دسامبر 2023

هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه

هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز و نقل قول یک مقام دولتی هند،...

اخبار بیشتر بخوانید
خرید نفت روسیه توسط پاکستان با یو‌آن چین 4 اکتبر 2023

خرید نفت روسیه توسط پاکستان با یو‌آن چین

خرید نفت روسیه توسط پاکستان با یو‌آن چین با ارجاع به رویترز؛ پس از ممنوعیت صادرات نفت روسیه به بازار...

اخبار بیشتر بخوانید