با استناد به گزارش تریدویندز، هند با ۶ پله صعود در رتبه ۳۸ شاخص عملکرد لجستیک در میان ۱۳۹ کشور قرار دارد. بر اساس این گزارش، هند در سال ۲۰۱۸ میلادی در رتبه ۴۴ این شاخص قرار داشت و در حال حاضر به رتبه ۳۸ صعود کرده است.
در این میان، عربستان سعودی با صعود ۱۷ پلهای در رتبه ۳۸ قرار گرفته است. هند، لیتوانی، پرتغال، ترکیه و عربستان در کنار هم، همگی در رتبه ۳۸ این جدول قرار گرفتهاند. در سال ۲۰۱۸ میلادی، عربستان سعودی در رتبه ۵۵ این شاخص قرار داشت، و با سرمایهگذاری و تقویت زیرساختها، توانست صعود ۱۷ پلهای را تجربه کند.
در این ردهبندی، افغانستان و لیبی در جایگاه ۱۳۸ قرار گرفتند. بانک جهانی در گزارش منتشره، بیان کرده است که رتبهبندی لجستیکی به چندین عاملی مانند:
وابسته است که هر یک از کشورها با دستیابی به ۶ مؤلفه در لیست رتبهبندی قرار میگیرند. در پایان گزارش، آمده است که بسیاری از کشورها در خاورمیانه، شمال آفریقا و صحرای آفریقا به دلیل تأخیر در صادرات و واردات و عدم سرمایهگذاری، نتوانستهاند کیفیت لازم را در خدماترسانی حملونقل به دست آورند و در لیست رتبهبندی قرار گیرند.
امارات امتیاز ۳۰ ساله بندر تانزانیا را به دست آورد با ارجاع به سایت maritime-executive؛ قراردادی در میان رئیسجمهور تانزانیا،...
کاهش ظرفیت خالی کشتیها در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ به نقل از مؤسسه Sea-Intelligence؛ با نزدیک شدن به پایان...
سفارش جدید ساخت کشتی در یاردهای چینی ۷۶ درصد افزایش یافت به نقل از پورت نیوز؛ دفتر سفارش کارخانههای کشتیسازی...
راه اندازی سفرهای منظم هفتگی از انزلی به روسیه کامبیز جهانبانی اطلاع داد که تراز حمل و نقل شرکت کشتیرانی...
افزایش هزینههای حمل و نقل در کانال پاناما به علت خشکسالی به نقل از سی سی تی وی، کانال پاناما...
آخرین رتبه بندی خطوط کشتیرانی کانتینری برتر از دید مؤسسه آلفا لاینر مؤسسه آلفا لاینر گزارش داد که سه شرکت...