logo anildarya

افزایش ۷۵ درصدی حمل کانتینر‌های حامل بار صادراتی

افزایش ۷۵ درصدی حمل کانتینر‌های حامل بار صادراتی
385
30 آوریل 2023

‌افزایش ۷۵ درصدی حمل کانتینر‌های حامل بار صادراتی/ رشد ۳۶۰ درصدی حمل محمولات ترانزیتی و کریدور شمال – جنوب

به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، کامبیز جهانبانی در گفتگو با خبرنگار مانا اعلام کرد که شرکت‌های کشتیرانی دریای خزر و سایر شرکت‌های کشتیرانی، به دنبال بازاریابی برای جذب کالاهای صادراتی و ترانزیتی هستند. هدف این شرکت‌ها، تکمیل ظرفیت ناوگان خود با استفاده از حمل بار صادراتی و ترانزیتی است. در حال حاضر، ظرفیت حمل ناوگان برای کالاهای صادراتی بیشتر از تقاضای موجود برای حمل بار صادراتی است.

جهانبانی بیان کرد: فعالیت‌های کشتیرانی دریای خزر، باعث شده که حمل و نقل کالاهای صادراتی به راحتی انجام شود و امکان بارگیری برای صادرکنندگان وجود دارد. در حال حاضر، کشتی‌ها با ظرفیت خالی در حال حمل کالاهای صادراتی و ترانزیتی هستند و رسوب کالا‌های صادراتی در بنادر شمالی ایران وجود ندارد.

جهانبانی از صاحبان بار خواستار شد که برای حمل بار صادراتی خود، درخواست خود را به شرکت کشتیرانی دریای خزر اعلام کنند یا به شرکت مراجعه کنند و درخواست خود را پیگیری کنند. همچنین، شرکت کشتیرانی خزر آمادگی لازم برای حمل بار صادراتی را دارد و با خطوط مداوم، کالاهای صادراتی را به بنادر روسیه، آذربایجان، داغستان و قزاقستان حمل می‌کند.

جهانبانی، با اشاره به رشد ۷۵ درصدی کشتیرانی دریای خزر در حمل کانتینرهای صادراتی، اظهار داشت: اتصال کشتیرانی خزر به شبکه کانتینری جمهوری اسلامی ایران، با ارزش ۱۰ میلیون دلار، در حوزه لجستیک کانتینری، به تحقق رسیده و ۱۰ میلیون دلار کانتینر از طریق این راهکار به چرخه حمل و نقل دریای خزر افزوده شده است.

مدیرعامل کشتیرانی خزر اظهار کرد: با برنامه‌ریزی و اقداماتی که انجام شده، بخش دریایی کریدور شمال-جنوب در دریای خزر راه‌اندازی و فعال شده و می‌توان از رشد ۳۶۰ درصدی جابجایی کالا توسط کشتیرانی دریای خزر در این مسیر شاهد بود .با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط کشتیرانی دریای خزر، رسوب و انباشت کالای صادراتی و ترانزیتی در بنادر شمال کشور به حداقل رسیده و در حال حاضر به صورت روان و بروز در حال بارگیری و حمل هستند.

وی با تأکید بر هماهنگی و تدابیر انجام شده، اعلام کرد که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم برای حمل بارهای کریدوری از کشورهای آسیایی و منطقه را به صورت حمل و نقل ترکیبی تا مقاصد روسیه و کشورهای CIS دارد. همچنین گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در قالب کریدور شمال-جنوب، آمادگی دارد تا تمامی مراحل حمل و نقل را از مبدأ تا مقصد نهایی به مشتریان ارائه دهد.

مطالب مرتبط
اولین یدک‌ کش تمام الکتریکی جهان در مسیر کانادا 27 می 2023

اولین یدک‌ کش تمام الکتریکی جهان در مسیر کانادا

اولین یدک‌ کش تمام الکتریکی جهان در مسیر کانادا به نقل از آفشور انرژی؛ کارخانه کشتی‌سازی Seaspan اعلام کرده است...

اخبار بیشتر بخوانید
استفاده از فنّاوری بازرسی از راه دور در کارخانه کشتی سازی قطر 12 ژوئن 2024

استفاده از فنّاوری بازرسی از راه دور در کارخانه کشتی سازی قطر

استفاده از فنّاوری بازرسی از راه دور در کارخانه کشتی سازی قطر به گزارش سایت پورت نیوز، این پروژه طیف...

اخبار بیشتر بخوانید
سومین کشتی حامل بار صادراتی ایران  به ونزوئلا 22 فوریه 2023

سومین کشتی حامل بار صادراتی ایران به ونزوئلا

سومین کشتی حامل بار صادراتی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲ به ونزوئلا می‌رود روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد،...

اخبار بیشتر بخوانید
هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه 11 دسامبر 2023

هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه

هند سومین وارد کننده نفت دریایی از روسیه بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز و نقل قول یک مقام دولتی هند،...

اخبار بیشتر بخوانید
اولین نشست‌ تخصصی اقتصاد دریامحور در انجمن کشتیرانی 12 مارس 2023

اولین نشست‌ تخصصی اقتصاد دریامحور در انجمن کشتیرانی

اولین نشست‌ تخصصی اقتصاد دریامحور در انجمن کشتیرانی سلسله نشست‌های تخصصی با محور اقتصاد دریامحور و موضوع‌های متنوعی كه این...

اخبار بیشتر بخوانید
کاهش قیمت تانکر‌های نفتی قدیمی 21 ژانویه 2025

کاهش قیمت تانکر‌های نفتی قدیمی

کاهش قیمت تانکر‌های نفتی قدیمی تانکرهای نفتی بسیار بزرگ (VLCC) قدیمی که در ناوگان سایه فعالیت می‌کنند، با کاهش ارزش...

اخبار بیشتر بخوانید