خط کشتیرانی msc سوییس در سال ۲۰۲۲ میلادی توانست با پشت سرگذاشتن شرکت مرسک رتبه اول لیست ۱۰۰ شرکت کانتینری جهان را به خود اختصاص دهد.
به گزارش موسسه آلفالاینر؛ ۶۵۱۵ کشتی فعال ناوگان کانتینری با جابهجایی ۲۶.۳۷۵.۳۰۸ TEU کانتینر توانستند تا تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۲۲ بیش از ۳۱۵.۸۲۶.۵۱۹ dwt کالا را در سراسر جهان جابهجا کنند. در پایان سال ۲۰۲۲ میلادی شرکت Mediterranean Shipping Company توانست با جابهجایی ۴.۵۹۸.۳۷۳ TEU کانتینر و رشد ۱۷.۵ درصدی رتبه اول حمل کالا را در بین ۱۰۰ شرکت کانتینری جهان کسب کند. شرکت مرسک ۴.۲۱۹.۳۹۵ TEU کانتینر و رشد ۱۶.۱ درصدی رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
در ادامه این گزاش آمده است خط کشتیرانی CMA CGM فرانسه با جابهجایی ۳.۳۹۳.۱۹۰ TEU کانتینر و رشد ۱۲.۹ حمل کالا درصدی توانست در رتبه سوم جدول جای گیرد. در بین ۱۰۰ خط کشتیرانی برتر جهان کمترین میزان حمل کالا به شرکت stream line با ۵۷۰۲ TEU کانتینر اختصاص دارد. کشتیرانی MSC در سال ۲۰۲۲ میلادی با ۷۱۴ کشتی که ۴۱۳ فروند آن ملکی و ۳۰۱ فروند آن اجارهای بود با رشد ۵۴.۶ درصد ناوگان خود مواجه شد. ناوگان کشتیرانی مرسک با ۷۰۶ کشتی که ۳۴۵ کشتی ملکی و ۳۶۱ کشتی اجارهای داشت ۳۹.۹ درصد رشد کرد. خط کشتیرانی فرانسه با ۵۹۵ کشتی در ردیف سوم قرار داشت. شرکت MSC در حال حاضر ۱۲۴ کشتی و مرسک ۳۱ کشتی و خط کشتیرانی فرانسه ۸۱ کشتی را در دست خرید و یا سفارش ساخت دارد.
جابهجایی ۲۸ میلیون کانتینر توسط ۶ هزار کشتی در سال ۲۰۲۳ با توجه به آخرین آمار منتشر شده توسط مؤسسه...
کاهش میزان سفارش ساخت کشتی در کارخانههای کشتی سازی جهان به نقل از سایت Portnews؛ بر اساس گزارش مؤسسه تحلیلی...
چین ۱۰ میلیارد دلار سفارش ساخت کشتیهای LNG دریافت کرد شرکت کشتیسازی ایالتی چین CSSC در سال ۲۰۲۲ برای ساخت...
ساخت اولین کشتی حمل خودروی دوگانهسوز LNG در چین به نقل از مرینتایم اکسکوتیو؛ مراسم آغاز ساخت این کشتی که...
توسعه کریدور ترانس خزر در دستور کار امارات و قزاقستان به گزارش منابع خبری، رئیس جمهور قزاقستان، قاسم جومارت توکایف،...
درخواست قطر از کشورهای اروپایی و آسیایی برای سرمایه گذاری و خرید گاز LNG سایت ترید ویندز اعلام کرد: «سعد...