به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، کامبیز جهانبانی در گفتگو با خبرنگار مانا اعلام کرد که شرکتهای کشتیرانی دریای خزر و سایر شرکتهای کشتیرانی، به دنبال بازاریابی برای جذب کالاهای صادراتی و ترانزیتی هستند. هدف این شرکتها، تکمیل ظرفیت ناوگان خود با استفاده از حمل بار صادراتی و ترانزیتی است. در حال حاضر، ظرفیت حمل ناوگان برای کالاهای صادراتی بیشتر از تقاضای موجود برای حمل بار صادراتی است.
جهانبانی بیان کرد: فعالیتهای کشتیرانی دریای خزر، باعث شده که حمل و نقل کالاهای صادراتی به راحتی انجام شود و امکان بارگیری برای صادرکنندگان وجود دارد. در حال حاضر، کشتیها با ظرفیت خالی در حال حمل کالاهای صادراتی و ترانزیتی هستند و رسوب کالاهای صادراتی در بنادر شمالی ایران وجود ندارد.
جهانبانی از صاحبان بار خواستار شد که برای حمل بار صادراتی خود، درخواست خود را به شرکت کشتیرانی دریای خزر اعلام کنند یا به شرکت مراجعه کنند و درخواست خود را پیگیری کنند. همچنین، شرکت کشتیرانی خزر آمادگی لازم برای حمل بار صادراتی را دارد و با خطوط مداوم، کالاهای صادراتی را به بنادر روسیه، آذربایجان، داغستان و قزاقستان حمل میکند.
جهانبانی، با اشاره به رشد ۷۵ درصدی کشتیرانی دریای خزر در حمل کانتینرهای صادراتی، اظهار داشت: اتصال کشتیرانی خزر به شبکه کانتینری جمهوری اسلامی ایران، با ارزش ۱۰ میلیون دلار، در حوزه لجستیک کانتینری، به تحقق رسیده و ۱۰ میلیون دلار کانتینر از طریق این راهکار به چرخه حمل و نقل دریای خزر افزوده شده است.
مدیرعامل کشتیرانی خزر اظهار کرد: با برنامهریزی و اقداماتی که انجام شده، بخش دریایی کریدور شمال-جنوب در دریای خزر راهاندازی و فعال شده و میتوان از رشد ۳۶۰ درصدی جابجایی کالا توسط کشتیرانی دریای خزر در این مسیر شاهد بود .با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته توسط کشتیرانی دریای خزر، رسوب و انباشت کالای صادراتی و ترانزیتی در بنادر شمال کشور به حداقل رسیده و در حال حاضر به صورت روان و بروز در حال بارگیری و حمل هستند.
وی با تأکید بر هماهنگی و تدابیر انجام شده، اعلام کرد که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم برای حمل بارهای کریدوری از کشورهای آسیایی و منطقه را به صورت حمل و نقل ترکیبی تا مقاصد روسیه و کشورهای CIS دارد. همچنین گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در قالب کریدور شمال-جنوب، آمادگی دارد تا تمامی مراحل حمل و نقل را از مبدأ تا مقصد نهایی به مشتریان ارائه دهد.
افزایش ۱۵۳ درصدی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار با توجه به سرمایهگذاری مناسبی که در زمینه زیرساختی...
افزایش عوارض، سبب افزایش هزینه ترانزیت و حذف ایران از چرخه ترانزیت خواهد شد به گزارش سی نیوز، مسعود پلمه...
تولیدکنندگان اروپایی اتانول، چالشی را برای مقررات دریایی FuelEU مطرح کردند یک گروه صنعتی به نمایندگی از تولیدکنندگان اتانول اروپایی،...
محدودیت ها و ممنوعیت های ترافیکی نوروز 1402 طبق نامه شماره 64/73007 که در تاریخ 1401/12/24 توسط اداره کل راهداری...
افزایش ۳۱ درصدی پهلوگیری شناورهای ورودی به بندر امیرآباد به نقل از ایرنا، محمدعلی موسیپور بیان کرد که تعداد شناورهایی...
راه اندازی مسیر جدید برای اتصال بنادر عربستان و آفریقا برنامه ای جدید برای ایجاد اتصال دریایی بین بنادر عربستان...