به نقل از سایت مؤسسهDNV ، بندر ذخیره سازی متانول در سنگاپور بزرگترین مرکز ذخیره سازی متانول در جهان است که توسط سازمان صنایع شیمیایی سنگاپور (SCIC-SDO) با حمایت اداره دریایی و بندری سنگاپور (MPA) و با مشورت و همکاری گروههای کاری ذینفع از کشورهای دارنده صنعت کشتیرانی ایجاد میشود. برای آشنایی با بزرگترین بنادر جهان کلیگ نمایید.
براساس این گزارش، گروه کاری که برای ساخت این مرکز تشکیل شده است، نمایندگانی از آژانسهای سوخترسانی کشورهای مختلف، سازندگان موتورکشتی، نهادهای آزمایش و صدور گواهینامه، مؤسسات ردهبندی، مالکان کشتی، اپراتورهای پایانههای مختلف را به عنوان اعضاء و همکاران انتخاب کرده است.
هدف از ایجاد این مرکز، تأمین سوخت متانول به کشتیهای پهلوگیر در بندر است تا بتوانند به راحتی سوخت مورد نیاز خود را دریافت کنند. همچنین، دورههای آموزشی برای کشورهای عضو سازمان بینالمللی دریانوردی (IMO) در خصوص استفاده از سوخت متانول نیز برگزار خواهد شد.
بنابراین، کریستینا سانزدسانتا ماریا، مدیر منطقهای جنوب شرقی آسیا در اداره بندر سنگاپور، در این زمینه اظهار داشته است که این مرکز علاوه بر متانول، میتواند به ذخیره سازی سوختهای دیگر برای سوختگیری کشتیها نیز مشغول شود.
از سوی دیگر، لوکاس لووانسکی، مدیر توسعه کسب و کار منطقهای در مؤسسه DNV Maritime، در این زمینه بیان میکند: اقدامات سنگاپور برای ایجاد این مرکز، همچنین دعوت از کارگروههای مختلف کشورها برای تشکیل یک مرکز استاندارد سوخت متانول، قابل تقدیر است؛ زیرا کشتیهایی که در حال حاضر در دست ساخت قرار دارند و تعداد آنها در سال ۲۰۲۳ به ۳۵ فروند میرسد، در صورت عدم وجود مرکز ذخیره سازی، با مشکل روبرو خواهند شد؛ زیرا به نظر مالکان کشتی، پس از گاز طبیعی مایع (LNG)، سوخت متانول، محبوبترین سوخت جایگزین است. با توجه به پیچیدگی طراحی کشتیها با سوخت متانول، تولید این سوخت با چالشهای خاصی روبرو است و ما سعی میکنیم در مرکز ذخیره سازی سوخت متانول سنگاپور، به بهترین شکل ممکن نظارت بر روی روش ساخت آن داشته باشیم.
وی در پایان اظهار میکند: صدور گواهینامه برای ۲۵ فروند از کشتیهایی که بر اساس سوخت متانول طراحی و ساخته میشوند، به عهده موسسه رده بندی DNV است و به همین دلیل این موسسه در این زمینه احساس مسئولیت میکند.
سنگاپور وضعیت “شهر دریایی” را حفظ می کند و امارات متحده عربی مسیر پیشرفت را ادامه می دهد این رتبهبندی...
صدور نفت روسیه توسط ۶۳۰ نفتکش به هند و چین به گزارش مارین لینک، از زمان آغاز جنگ روسیه و...
چرایی عدم توفیق ترانزیت از ایران فرسودگی ژئوپلتیک بیش از پیش کشور را تهدید میکند. مسیرهای تجاری بینالمللی یک به...
سیستم اسکرابر از کشتیهای فلهبر حذف نمیشود به نقل از سایت globenewswire مؤسسه Allied Market Research با انتشار گزارشی اعلام...
ممنوعیت فعالیت کشتیهای بالای ۲۵ سال در هند اداره کشتیرانی هند اعلام کرد فعالیت کشتیهای فله بر و تانکر خارجی...
سنگاپور، فنلاند و دانمارک در رتبه اول تا سوم لجستیک جهانی با استناد به گزارش تریدویندز، هند با ۶ پله...