«پیتر ساند»، تحلیلگر ارشد مؤسسه Xeneta، در یک وبینار به نام “وضعیت اقیانوس” که درباره عدم عادی شدن بازار حمل و نقل کانتینر بحث میشد، به یاد آورد: بحثهای زیادی درباره عادیسازی بازار حمل کانتینری وجود دارد، اما من باور ندارم که شرایط بازار کاملاً عادی شده است؛ زیرا نتایج به دست آمده هنوز به دوران قبل از شیوع کرونا نرسیده است و در برخی از خطوط هنوز قیمتها کاهش یافته است.
وی در ادامه اضافه کرد: موانعی وجود دارد که باعث بروز مشکلاتی شده است و در طول سالهای کووید ۱۹ دیده میشد و هم اکنون در برخی خطوط همچنان وجود دارد. به عنوان مثال، به ازدحام در سواحل غربی آمریکا اشاره کرد که پیشبینی میشد در پایان سال ۲۰۲۲ به پایان برسد، اما هنوز به شکل مورد انتظار به پایان نرسیده است.
«پیتر ساند» در ادامه اعلام کرد: اگرچه برخی مؤسسات تجزیه و تحلیل شرایط بازار معتقدند عادیسازی بازار کانتینر در حال انجام است، من با این دیدگاه کاملاً موافق نیستم و سرمایه گذاری در زیرساختها، جرثقیلها و پایانههای بزرگ همچنان ادامه دارد که میتواند آینده صنعت کانتینری را تضمین کند. ابتکارات قانونی آمریکا میتواند موثر واقع شود و به منظور حمایت از صنعت حمل و نقل دریایی، بستههای سرمایه گذاری در زیرساختها را اختصاص دهد و عملکرد زنجیرههای تأمین را بهبود بخشید و عاملی برای افزایش نرخها باشد.
«امیلی استراوسبول»، یکی از تحلیلگران Xeneta، در ادامه اظهار داشت: بازار حمل و نقل کانتینری به عقب برگشته نشده است و با وجود ازدحامی که در بنادر آمریکا مشاهده میشود، در برخی از مسیرهای اروپایی با مشکلاتی روبهرو هستیم. اما بررسی علت اینکه نرخهای حمل کانتینر از روند نزولی خارج شدهاند، نیازمند یک مطالعه و تحلیل دقیق است.
وی در پایان افزود: البته نمیتوان به صورت یکنواخت درباره کاهش نرخها در صنعت حمل و نقل کانتینری سخن گفت، زیرا اگرچه در برخی مسیرها با کاهش حمل مواجه هستیم، اما در مسیر آسیا به مکزیک، نرخهای نقدی از ۲۰۰۰ دلار به ازای هر TEU در ماه مارس به ۳۰۰۰ دلار در اوایل ماه می افزایش یافته است. بنابراین، میتوان گفت که فرآیند عادی سازی بازار کانتینر در حال انجام است.
سنگاپور وضعیت “شهر دریایی” را حفظ می کند و امارات متحده عربی مسیر پیشرفت را ادامه می دهد این رتبهبندی...
صعود شاخص جهانی کانتینر پس از هفتهها اُفت متوالی مؤسسه Drewry اعلام کرد شاخص جهانی کانتینر Drewry’s World Container Index...
سومین کشتی حامل بار صادراتی ایران، اردیبهشت ۱۴۰۲ به ونزوئلا میرود روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد،...
کاهش سرعت عملیات کانتینری در بندر لانگ بیچ به نقل از MARITIME EXECUTIVE؛ عملیات کانتینری در بندر لانگ بیچ کالیفرنیا...
کاهش ظرفیت خالی کشتیها در ۶ ماهه اول سال ۲۰۲۴ به نقل از مؤسسه Sea-Intelligence؛ با نزدیک شدن به پایان...
پیام تسلیت تشکل ملی کشتیرانی ایران در پی حادثه بندر شهید رجایی ایران در سوگ بندر إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا...