گروه FESCO، بزرگترین شرکت حمل کانتینری در روسیه، هفته گذشته سفر اول خود را در سرویس هند، چین و شمال غرب روسیه آغاز کرد. مسیر این سرویس شامل ریژائو (چین)، بندر لیان یونگانگ (چین)، شانگهای (چین)، نینگبو (چین)، یانتیان (چین)، موندرا (هند)، سنت پترزبورگ (روسیه) و مجدداً ریژائو (چین) است. در حال حاضر، این سرویس ماهانه ارائه میشود، اما برنامههایی برای کاهش این فاصله زمانی به دو هفته یک بار وجود دارد. این سرویس تحت نام تجاری FESCO Baltorient Line (FBOL) با استفاده از سه کشتی با ظرفیت ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ هزار تن انجام میشود.
اقدام حاضر پس از گسترش شبکه حملونقل شرکتRuscon ، یکی از شرکتهای پیشرو در حمل و نقل کانتینری در روسیه، از بندر نووروسیسک در دریای سیاه به بندر ناواشیوا (بمبئی) و موندرا صورت گرفت. این شرکت تعداد کشتیهای خود را در این مسیر از یک به چهار افزایش داده است و هفتگی سرویس ارائه میدهد. این سرویس همچنین یک توقف در بندر جده عربستان سعودی دارد.
شرکت Econship که مقر آن در بمبئی قرار دارد، یکی از شرکتهای جدید وارد در این بازار است. این شرکت قبلاً چند کشتی را در مسیر ناواشیوا و موندرا به نووروسیسک ارسال کرده و همچنین به صورت زمینی برای حمل بار به سنت پترزبورگ و مسکو خدمات ارائه میدهد. زمان ترانزیت از بندر ناواشیوا به نووروسیسک که توسط شرکت Econship ارائه میشود، ۱۶ تا ۱۸ روز است.
همزمان با اقدامات فوق، تلاشهای بیشتری در جریان است تا با بهبود دسترسی راه آهن بین روسیه و ایران، استفاده از مسیر حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب (INSTC) به حداکثر ارتقا یابد. در حال حاضر، روسیه و ایران توافق کردهاند که ساخت و ساز خط راه آهن رشت – آستارا که به مرز جمهوری آذربایجان میرسد، را تسریع کنند.
کریدور شمال-جنوب همچنین موضوعی مهم برای هند و ایران است، زیرا ذینفعان به دنبال گزینههای مختلف برای افزایش حجم حمل و نقل در میان چالشهای مرتبط با تحریمها هستند. همچنین، مسکو موافقت کرده است که بندر آزاد ولادیوستوک (واقع در شرق روسیه) را به عنوان یک نقطه ترانزیتی برای جابهجایی محمولات چینی تبدیل کند.
بر اساس گزارشها، انتظار میرود با این روش انتقال، مسافت حمل و نقل زمینی از استان جیلین در شمال شرقی چین تا مناطق شرقی روسیه حدود ۸۰۰ کیلومتر کوتاهتر شود. به این ترتیب، مزایای قابل توجهی در هزینههای لجستیک به وجود خواهد آمد و مقامات محلی باور دارند که منافع فرستندگان و گیرندگان کالاها افزایش خواهد یافت. اجرای این توافق قرار است در ماه آینده انجام شود.
اختلافنظر درباره تعریف کشتی در بخشنامه حقبیمه قراردادهای دریایی برطرف شد با پیگیری دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی،...
فرصتها و تهدیدهای کسب و کار دریایی به نقل از سی نیوز؛ دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران درباره...
افزایش ۱۵ درصدی هزینه ترانزیت در کانال سوئز از نیمه ژانویه ۲۰۲۴ سایت “کانتینر نیوز” اطلاع داده است که اداره...
نرخ اجاره روزانه نفتکشها دوبرابر شد به گزارش خبرگزاری بلومبرگ دریایی، نفتکشهای افرامکس با ظرفیت حمل حدود ۷۰ هزار بشکه...
نگرانی جهانی نسبت به تمدید نشدن قرارداد صدور غلات از دریای سیاه به نقل از سایت مارین لینک؛ “ریژکوف الکساندر”،...
بحران آب کانال پاناما را مجبور به استفاده از صنعت حمل و نقل ریلی کرد بر اساس اطلاعات منتشر شده...