به نقل از ایرنا، محمدعلی موسیپور بیان کرد که تعداد شناورهایی که به بنادر تردد میکنند، به عنوان یک معیار برای ارزیابی عملکرد بخش عملیات بندری و حمل و نقل دریایی مورد استفاده قرار میگیرد. او اظهار داشت: از آغاز سال جاری تاکنون، تردد ۲۷۶ فروند شناور به بندر امیرآباد ثبت شده است و این نشاندهنده رشد ۳۱ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال قبل است.
وی به ظرفیتها، امکانات، زیرساختها و تسهیلات در فرآیند تجاری برای صاحبان کالا و بازرگانان در چارچوب قوانین سازمان بنادر و دریانوردی و عوامل خارجی مانند تخصیص سوخت با یارانه به کشتیهای تجاری داخلی و تحت پرچم اشاره کرد. او این موارد را به عنوان عواملی محرک برای توسعه کشتیرانی در دریای خزر بیان کرد و تأکید کرد که با جذب بیشترین تعداد تجار و سرمایهگذاران داخلی و خارجی، میتوان اقتصاد دریایی را در کشور رونق بخشید.
مدیرکل بندر امیرآباد همچنین به خدمات یدک کشی و راهنمابری به کشتیها در این دوره اشاره کرد و اعلام کرد که طبق آمارها، در هر دوی این خدمات، رشد ۳۸ درصدی ثبت شده است و در حال حاضر، ۹ فروند شناور در لنگرگاه بندر امیرآباد مستقر هستند و پس از تکمیل و تأیید اسناد، قرار است آنها در اسکلهها پهلو بگیرند. لازم به ذکر است که بندر امیرآباد با داشتن ۱۵ پست اسکله، توانایی پهلودهی به انواع شناورهای با طول ۱۴۰ متر را داراست.
ورود تجهیزات هیبریدی جابهجایی کانتینر به بندر صلاله عمان به نقل از پورت نیوز، به تازگی چهار جرثقیل بزرگ هیبریدی...
اجرای قوانین جدید گمرکی در سنگاپور از اول سپتامبر ۲۰۲۴ به نقل از کانتینر نیوز؛ قوانین جدید گمرکی که توسط...
سرمایهگذاری مشترک سنگاپور و تایوان برای احداث ترمینال دوستدار محیط زیست به نقل از سایت تریدویندز، در بیانیه اداره بندر...
مشارکت امارات با روسیه برای توسعه مسیر دریای شمال گزارش هفتگی مؤسسه آلفالاینر حاکی است: این قرارداد از یک سو...
تحویل کشتی های غول پیکر چالش جدید خطوط کانتینری بزرگ جهان در یک گزارش تحلیل که توسط موسسه آلفالاینرانجام شده...
عقبنشینی قبرس از تبدیل شدن به هاب انرژی مدیترانه در جریان کنفرانس و نمایشگاه مدیترانه شرقی(EMC 2023) ، وزیر انرژی...