به نقل از ایرنا، محمدعلی موسیپور بیان کرد که تعداد شناورهایی که به بنادر تردد میکنند، به عنوان یک معیار برای ارزیابی عملکرد بخش عملیات بندری و حمل و نقل دریایی مورد استفاده قرار میگیرد. او اظهار داشت: از آغاز سال جاری تاکنون، تردد ۲۷۶ فروند شناور به بندر امیرآباد ثبت شده است و این نشاندهنده رشد ۳۱ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال قبل است.
وی به ظرفیتها، امکانات، زیرساختها و تسهیلات در فرآیند تجاری برای صاحبان کالا و بازرگانان در چارچوب قوانین سازمان بنادر و دریانوردی و عوامل خارجی مانند تخصیص سوخت با یارانه به کشتیهای تجاری داخلی و تحت پرچم اشاره کرد. او این موارد را به عنوان عواملی محرک برای توسعه کشتیرانی در دریای خزر بیان کرد و تأکید کرد که با جذب بیشترین تعداد تجار و سرمایهگذاران داخلی و خارجی، میتوان اقتصاد دریایی را در کشور رونق بخشید.
مدیرکل بندر امیرآباد همچنین به خدمات یدک کشی و راهنمابری به کشتیها در این دوره اشاره کرد و اعلام کرد که طبق آمارها، در هر دوی این خدمات، رشد ۳۸ درصدی ثبت شده است و در حال حاضر، ۹ فروند شناور در لنگرگاه بندر امیرآباد مستقر هستند و پس از تکمیل و تأیید اسناد، قرار است آنها در اسکلهها پهلو بگیرند. لازم به ذکر است که بندر امیرآباد با داشتن ۱۵ پست اسکله، توانایی پهلودهی به انواع شناورهای با طول ۱۴۰ متر را داراست.
افزایش ۷۵ درصدی حمل کانتینرهای حامل بار صادراتی/ رشد ۳۶۰ درصدی حمل محمولات ترانزیتی و کریدور شمال – جنوب به...
بندر کیپ تاون پاسخگوی ترافیک کشتیها نیست در گزارش جدید مؤسسه آلفالاینر آمده است که بر اساس تحلیلهای این مؤسسه،...
کره جنوبی تست و قرنطینه را برای دریانوردان چینی که مبدأ سفرشان کشور چین باشد، اجباری کرد. هنگ کنگ نیز...
احتمال پایان رکود فصلی نرخ اجاره یکساله کشتیهای کانتینری به نقل از hellenicshippingnews؛ به عقیده تحلیلگران Drewry اگرچه ممکن است...
شاخص بالتیک پس از دو ماه برای کشتیهای فله خشک منفی شد با استناد به گزارش marinelink، شاخص کلی بورس...
احتمال بازگشت آرامش به دریای سرخ به گزارش مؤسسه ShippingWatch، مذاکراتی با شبه نظامیان حوثی درباره کاهش تهدید کشتیها در...