با ارجاع به گزارش ایسنا، علیاکبر صفایی با حضور در بندر شهید رجایی، فعالیتهای دریایی و بندری را که شامل فعالیتهای بینالمللی است، توصیف کرد و گفت: با وجود تحریمهای ظالمانه، ایران تمام تلاش خود را انجام داده است و خواهد داد تا از این مشکلات فائق شود. همچنین، تا حد زیادی توانستهایم راهکارهای بسیار خوبی را برای رشد اقتصاد کشور ارائه کنیم و به انجام برسانیم. یکی از مشکلات بسیار مهم این است که حضور ایران در فعالیتهای اقتصادی با کشورهای همسایه و هدف روز به روز بیشتر میشود. در همین راستا، تجارت، روابط اقتصادی متقابل، پیوندهای اقتصادی و سرمایهگذاری مشترک به وقوع میپیوندد و در همین راستا ما جلسات و مذاکرات بسیاری با کشورهای همسایه و هدف در حوزه حمل و نقل دریایی و بندری داشتهایم و توانستهایم به موفقیت عمدهای در جذب سرمایهگذاری خارجی در جمهوری اسلامی ایران، به خصوص در محور شمال-جنوب، دست یابیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در نشست سهجانبه ایران، هند و روسیه که با حضور سفرا و دیپلماتهای کشورهای همسایه برگزار شد، به توافقات خوبی رسیدیم و شاهد سرمایهگذاریهای خارجی در فعالیتهای کشتیرانی، بندری و لجستیکی خواهیم بود.
علیاکبر صفایی در اظهارات خود اشاره کرد که هدف تمام فشارهای مرتبط با ایران این بوده است که کشتیهای ایرانی به ترددهای بینالمللی دسترسی نداشته باشند و ادامه داد: امروز ما با یک کشتی با ظرفیت ۱۴ هزار کانتینر روبرو هستیم که در صنعت حمل و نقل دریایی بسیار بزرگ شمرده میشود و مستقیماً از بندر مقصد به بندر شهید رجایی وارد شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان بنادر، این مجموعه کشتیها و خطوط لاینری که بندر شهید رجایی را به نقاط مختلف جهان متصل میکند، شرایطی را برای فعالان اقتصادی و تجار فراهم کرده است تا بتوانند در کشورهای مختلف جهان فعالیتهای تجاری، اقتصادی و تبادل کالا را انجام دهند. در این راستا، تردد سالانه ۱۳۰ هزار کشتی به بنادر ایران نیازمند رعایت الزاماتی است که شامل مسائل ایمنی، امنیت دریانوردی و حفظ محیط زیست دریا میشود و به همین دلیل تلاشهای فراوانی در این حوزه انجام شده است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: با استفاده از طراحی سیستمهای پایش اتوماتیک کشتیها، سیستمهای راداری و نقشههای الکترونیکی، ایران توانسته است یک سیستم یکپارچه را طراحی کند که به صورت موثر و با کنترلهای پیشرفته، تمامی آبها و آبراههای کشور را تا مرز ۲۰۰ مایل منطقه انحصاری-اقتصادی و در برخی موارد بیشتر از ۲۰۰ مایل در آبهای آزاد که متعلق به تمامی مردم جهان است، کنترل کند و فعالیت کشتیها را پیش بینی کند.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، صفایی تأکید کرد: تردد بزرگراه کشتیها در دریای سرزمینی و منطقه انحصاری-اقتصادی ایران با رعایت کامل مسائل ایمنی و بدون تأثیر مخرب بر محیط زیست دریا انجام میشود.
برنامههای پنج ساله هوشمندسازی بنادر جهان مؤسسه Research Port 360 به تازگی با همکاری انجمن جهانی بنادر، اقدام به تنظیم...
رکورد شکنی ترافیک، صادرات کالا و بالا رفتن نرخها از چین به اروپا و آمریکا مؤسسه تجزیه و تحلیل اکسنتا...
۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲/ تمرکز بر رشد ترانزیت و تسهیل تجارت با همسایگان...
امضای دو موافقتنامه و پنج تفاهمنامه در هفتمین نمایشگاه حملونقل به نقل از ترابران، دو موافقتنامه با عناوین “برنامه ملی...
امارات یک شرکت لجستیکی از اندونزی میخرد به گزارش منبع ترید ویندز، شرکت Meratus در پایان فصل تابستان تصمیم گرفته...
عبور بزرگترین کشتی کانتینری جهان از کانال سوئز کشتی کانتینری غول پیکر Ever Acme با ظرفیت ۲۴ هزار کانتینر 20...