به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی موسیپور با اعلام این خبر اظهار کرد: بندر امیرآباد به دلیل داشتن ظرفیتهای ترانزیتی، ترانشیپی، زیربنایی و لجستیکی، فرصت مناسبی را برای رونق سرمایهگذاری و توسعه پیشرانههای حمل و نقل دریایی در این بندر فراهم کرده است که نمونههای آن را میتوان در تعداد زیادی از کشتیهایی که به سمت بندر امیرآباد در حال حرکت هستند، مشاهده نمود.
وی با اشاره به اینکه بندر امیرآباد با مجموعهای کامل از امکانات همچون تعداد بالای انبارها، سیلوهای نگهداری کالاهای اساسی و بهرهگیری از شاخصهای مختلف حمل و نقل چند وجهی، توانایی پذیرش انواع کالاها را دارد، از تخلیه و بارگیری همزمان ۱۵ فروند شناور حامل کالاهای مختلف در اسکلههای این بندر خبر داد.
موسیپور همچنین تخلیه انواع غلات نظیر گندم و جو، بارگیری کالاهای ساختمانی و معدنی مانند سیمان و کلینکر و ترانزیت خودرو را از مهمترین فعالیتهای این بندر برشمرد.
مدیرکل بندر امیرآباد، تحولات اخیر در کشورهای حوزه دریای خزر را یکی از عوامل مهم تغییر رویکرد کشورهایی نظیر روسیه در زمینه لجستیک غلات از طریق مسیر کریدور شمال – جنوب نامبرده و ابراز امیدواری کرد: با سفر استاندار مازندران در رأس هیأت اقتصادی به روسیه با هدف احیای این کریدور و تلاش جهت تبدیل شدن استان به هاب صادرات و ترانزیت کالا با محوریت بندر امیرآباد، اقتصاد کشور در حوزه خزر به جایگاه اصلی خود دست یابد.
جهش ۳۶.۵ درصدی ترانزیت از مسیر ایران به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، بیشترین میزان ترانزیت خارجی در سال...
دعوت هند از سرمایهگذاران جهان برای مشارکت در طرحهای حملونقل و صنایع دریایی با استناد به گزارش وزیر بنادر و...
پایان تجهیز بندر ایرانی سالیانکا به منظور خدمات رسانی به تجار ایرانی در روسیه کاظم جلالی، در تقدیر از رئیس...
اجرای دقیق برنامههای گروه کشتیرانی برای تبدیل شدن به یک شرکت حمل چندوجهی عبدالناصر نیازی، درباره استراتژی گروه کشتیرانی جمهوری...
خوشبینی صاحبان کالا نسبت به کاهش نرح حمل کانتینر سایت marinelink آخرین تجزیه و تحلیل موسسه Xeneta را منتشرکرد و...
حمایت سازمان بنادر از بخش خصوصی در دوران تحریم و نوسانات ارزی به نقل از تین نیوز، فرهاد شوقی درباره...