به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمدعلی موسیپور با اعلام این خبر اظهار کرد: بندر امیرآباد به دلیل داشتن ظرفیتهای ترانزیتی، ترانشیپی، زیربنایی و لجستیکی، فرصت مناسبی را برای رونق سرمایهگذاری و توسعه پیشرانههای حمل و نقل دریایی در این بندر فراهم کرده است که نمونههای آن را میتوان در تعداد زیادی از کشتیهایی که به سمت بندر امیرآباد در حال حرکت هستند، مشاهده نمود.
وی با اشاره به اینکه بندر امیرآباد با مجموعهای کامل از امکانات همچون تعداد بالای انبارها، سیلوهای نگهداری کالاهای اساسی و بهرهگیری از شاخصهای مختلف حمل و نقل چند وجهی، توانایی پذیرش انواع کالاها را دارد، از تخلیه و بارگیری همزمان ۱۵ فروند شناور حامل کالاهای مختلف در اسکلههای این بندر خبر داد.
موسیپور همچنین تخلیه انواع غلات نظیر گندم و جو، بارگیری کالاهای ساختمانی و معدنی مانند سیمان و کلینکر و ترانزیت خودرو را از مهمترین فعالیتهای این بندر برشمرد.
مدیرکل بندر امیرآباد، تحولات اخیر در کشورهای حوزه دریای خزر را یکی از عوامل مهم تغییر رویکرد کشورهایی نظیر روسیه در زمینه لجستیک غلات از طریق مسیر کریدور شمال – جنوب نامبرده و ابراز امیدواری کرد: با سفر استاندار مازندران در رأس هیأت اقتصادی به روسیه با هدف احیای این کریدور و تلاش جهت تبدیل شدن استان به هاب صادرات و ترانزیت کالا با محوریت بندر امیرآباد، اقتصاد کشور در حوزه خزر به جایگاه اصلی خود دست یابد.
خط کشتیرانی روسی فسکو خدمات لجستیکی خود را در کریدور شمال-جنوب سازماندهی میکند در گفتوگویی میان “آندری سوریلوف”، رئیس هیئت...
خسارت ۱.۲۵ تریلیون دلاری به تجارت دریایی در پی بحران دریای سرخ و کانال پاناما پژوهشها و برآوردهای مؤسسه تحلیلی...
قول مساعد شبه نظامیان حوثی یمن برای عبور امن کشتیهای روسی و چینی نشریه گاردین نوشت «محمد البخیتی» یک مقام...
پارلمان اتحادیه اروپا قوانین بازرگانی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای را برای کشتیرانی نهایی کرد پارلمان اروپا مهر نهایی...
جابهجایی ۵۷۷ میلیون تن کالا در بندر سنگاپور طی سال ۲۰۲۲ توان عملیات کانتینری بندر سنگاپور در سال ۲۰۲۲ به...
10 هزار تومان افزایش در نرخ ارز گمرکی امروز مورخ 10 اسفندماه سال 1401 ناگهان نرخ ارز گمرکی که مبنای...