بر اساس اطلاعات منتشر شده از ترید ویندز، مدیران کانال پاناما به دلیل کمبود آب اعلام داشتهاند که حداکثر تعداد کشتیهایی که میتوانند در یک روز از کانال عبور کنند به ۳۲ فروند محدود شده است. برای ترانزیت کشتیهای کانتینری پاناماکس، لازم است بین ۱۴۰۰ تا ۲۰۰۰ کانتینر قبل از عبور خالی شود و بعد از پاسگیری مجدداً بارگیری شوند. در این مدت، کانتینرهای خالی به محل توقف کشتی برای بارگیری مجدد از طریق جاده منتقل میشوند.
با این حال، طرحی برای ایجاد یک مسیر ریلی برای انتقال کالا به جای عبور از کانال پاناما به کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و مکزیک در دست اجرا است. در حال حاضر، کشتیها برای پاسگیری از کانال معمولاً بین ۲۰ تا ۲۱ روز معطل میشوند، در حالی که حمل کانتینر با قطار (حمل و نقل ریلی) به آمریکا فقط ۵ تا ۶ روز طول میکشد.
مدیران کانال پاناما برآنند تا با اجاره قطارها، خدمات نقلوانتقالی جدیدی به آمریکای لاتین و دیگر کشورها ارائه دهند. آنها از فرصت استفاده از این مسیر بدون مشکلات مرتبط با خشکسالی خوشحالاند. در آخرین بخش از گزارش، ذکر شده که پاناما قصد دارد از ۸۰۰۰ نیرو برای حفظ امنیت این مسیرهای ریلی استفاده کند.
راهاندازی شبکه حمل و نقل ریلی کانتینری توسط مرسک در هندوستان بر اساس اطلاعات منتشر شده در کانتینر نیوز، مسئولان...
مشارکت چین و امارات برای راه اندازی خط کشتیرانی خاور دور – دریای سرخ با توجه به گزارش آلفالاینر، امارات...
چرایی عدم توفیق ترانزیت از ایران فرسودگی ژئوپلتیک بیش از پیش کشور را تهدید میکند. مسیرهای تجاری بینالمللی یک به...
تشکیل ناوگانی جدید در حاشیه ناوگان حملونقل کانتینری به گزارش آلفالاینر؛ ابتدا کشتی بنگکوکمکس برای دستیابی به بندر شهر بانکوک...
افزایش نرخ حمل و نقل کانتینری از هند به اروپا با توجه به اعلام تحلیلگران و پژوهشگران سایت کانتینر نیوز،...
سرمایه گذاری ۸ میلیارد دلاری کانال پاناما برای ترانزیت بیشتر کشتیهای کانتینری رویترز اعلام کرد که قرار است کانال پاناما...