با استناد به گزارش تریدویندز، هند با ۶ پله صعود در رتبه ۳۸ شاخص عملکرد لجستیک در میان ۱۳۹ کشور قرار دارد. بر اساس این گزارش، هند در سال ۲۰۱۸ میلادی در رتبه ۴۴ این شاخص قرار داشت و در حال حاضر به رتبه ۳۸ صعود کرده است.
در این میان، عربستان سعودی با صعود ۱۷ پلهای در رتبه ۳۸ قرار گرفته است. هند، لیتوانی، پرتغال، ترکیه و عربستان در کنار هم، همگی در رتبه ۳۸ این جدول قرار گرفتهاند. در سال ۲۰۱۸ میلادی، عربستان سعودی در رتبه ۵۵ این شاخص قرار داشت، و با سرمایهگذاری و تقویت زیرساختها، توانست صعود ۱۷ پلهای را تجربه کند.
در این ردهبندی، افغانستان و لیبی در جایگاه ۱۳۸ قرار گرفتند. بانک جهانی در گزارش منتشره، بیان کرده است که رتبهبندی لجستیکی به چندین عاملی مانند:
وابسته است که هر یک از کشورها با دستیابی به ۶ مؤلفه در لیست رتبهبندی قرار میگیرند. در پایان گزارش، آمده است که بسیاری از کشورها در خاورمیانه، شمال آفریقا و صحرای آفریقا به دلیل تأخیر در صادرات و واردات و عدم سرمایهگذاری، نتوانستهاند کیفیت لازم را در خدماترسانی حملونقل به دست آورند و در لیست رتبهبندی قرار گیرند.
شاخص بالتیک پس از دو ماه برای کشتیهای فله خشک منفی شد با استناد به گزارش marinelink، شاخص کلی بورس...
شاخص حمل و نقل دریایی فله خشک با شیوع مجدد سویه جدید کووید ۱۹ و کاهش تقاضا در چین در...
امارات امتیاز ۳۰ ساله بندر تانزانیا را به دست آورد با ارجاع به سایت maritime-executive؛ قراردادی در میان رئیسجمهور تانزانیا،...
چرایی عدم توفیق ترانزیت از ایران فرسودگی ژئوپلتیک بیش از پیش کشور را تهدید میکند. مسیرهای تجاری بینالمللی یک به...
ساخت ۳۲۳ کشتی حمل گاز LNG در سال ۲۰۲۲ تعداد ۳۲۳ فروند کشتی حمل گاز LNG در سال ۲۰۲۲ میلادی...
برگزاری هشتمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته هشتمین نمایشگاه حملونقل، لجستیک و صنایع وابسته با مجوز سازمان توسعه...