با استناد به گزارش تریدویندز، هند با ۶ پله صعود در رتبه ۳۸ شاخص عملکرد لجستیک در میان ۱۳۹ کشور قرار دارد. بر اساس این گزارش، هند در سال ۲۰۱۸ میلادی در رتبه ۴۴ این شاخص قرار داشت و در حال حاضر به رتبه ۳۸ صعود کرده است.
در این میان، عربستان سعودی با صعود ۱۷ پلهای در رتبه ۳۸ قرار گرفته است. هند، لیتوانی، پرتغال، ترکیه و عربستان در کنار هم، همگی در رتبه ۳۸ این جدول قرار گرفتهاند. در سال ۲۰۱۸ میلادی، عربستان سعودی در رتبه ۵۵ این شاخص قرار داشت، و با سرمایهگذاری و تقویت زیرساختها، توانست صعود ۱۷ پلهای را تجربه کند.
در این ردهبندی، افغانستان و لیبی در جایگاه ۱۳۸ قرار گرفتند. بانک جهانی در گزارش منتشره، بیان کرده است که رتبهبندی لجستیکی به چندین عاملی مانند:
وابسته است که هر یک از کشورها با دستیابی به ۶ مؤلفه در لیست رتبهبندی قرار میگیرند. در پایان گزارش، آمده است که بسیاری از کشورها در خاورمیانه، شمال آفریقا و صحرای آفریقا به دلیل تأخیر در صادرات و واردات و عدم سرمایهگذاری، نتوانستهاند کیفیت لازم را در خدماترسانی حملونقل به دست آورند و در لیست رتبهبندی قرار گیرند.
خطوط بزرگ کشتیرانی کانتینری جهان در جستجوی کشتیهای دست دوم به نقل از Loadstar، خطوط کشتیرانی MSC در حال حاضر...
تشکیل ناوگانی جدید در حاشیه ناوگان حملونقل کانتینری به گزارش آلفالاینر؛ ابتدا کشتی بنگکوکمکس برای دستیابی به بندر شهر بانکوک...
ضرورت توجه به مرجعیت بخش خصوصی برای اجرای توسعه و اقتصاد دریایی دکتر مسعود پل مه، در حین به یاد...
بنادر استرالیا سالانه ۲۶۴ میلیارد دلار به تولید ناخالص ملی کمک میکنند به نقل از safety۴sea ترید ویندز؛ این گزارش...
همکاری روسیه و هند برای ساخت یخ شکنهای قابل استفاده در دریای شمال به نقل از Hellenic Shipping News، این...
بحران دریای سرخ هزینههای حمل و نقل را ۶۰ درصد بالا میبرد براساس بررسیهای انجام شده توسط تحلیلگران مؤسسه Container...