با استناد به گزارش تریدویندز، هند با ۶ پله صعود در رتبه ۳۸ شاخص عملکرد لجستیک در میان ۱۳۹ کشور قرار دارد. بر اساس این گزارش، هند در سال ۲۰۱۸ میلادی در رتبه ۴۴ این شاخص قرار داشت و در حال حاضر به رتبه ۳۸ صعود کرده است.
در این میان، عربستان سعودی با صعود ۱۷ پلهای در رتبه ۳۸ قرار گرفته است. هند، لیتوانی، پرتغال، ترکیه و عربستان در کنار هم، همگی در رتبه ۳۸ این جدول قرار گرفتهاند. در سال ۲۰۱۸ میلادی، عربستان سعودی در رتبه ۵۵ این شاخص قرار داشت، و با سرمایهگذاری و تقویت زیرساختها، توانست صعود ۱۷ پلهای را تجربه کند.
در این ردهبندی، افغانستان و لیبی در جایگاه ۱۳۸ قرار گرفتند. بانک جهانی در گزارش منتشره، بیان کرده است که رتبهبندی لجستیکی به چندین عاملی مانند:
وابسته است که هر یک از کشورها با دستیابی به ۶ مؤلفه در لیست رتبهبندی قرار میگیرند. در پایان گزارش، آمده است که بسیاری از کشورها در خاورمیانه، شمال آفریقا و صحرای آفریقا به دلیل تأخیر در صادرات و واردات و عدم سرمایهگذاری، نتوانستهاند کیفیت لازم را در خدماترسانی حملونقل به دست آورند و در لیست رتبهبندی قرار گیرند.
طرح لجستیکی روسیه برای صدور غلات به آمریکای لاتین با ارجاع به سایت پورت نیوز؛ در سال ۲۰۲۳ میلادی، به...
امارات اولین اسکله تمام الکتریکی جهان را در لندن افتتاح کرد به نقل از ترید ویندز، این اسکله جدید ۴۳۰...
کاهش ۴۰ درصدی درآمد کانال سوئز در پی ایجاد بحران در دریای سرخ به گزارش کانتینر نیوز، بر اساس اظهارات...
استارت آپ خط کانتینری پس از چهار ماه بسته میشود. انتقال به کرایههای پایین حملونقل، برای حملکنندههای کانتینری کوچک تازهکار...
محدودیت ها و ممنوعیت های ترافیکی نوروز 1402 طبق نامه شماره 64/73007 که در تاریخ 1401/12/24 توسط اداره کل راهداری...
پارلمان اتحادیه اروپا قوانین بازرگانی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای را برای کشتیرانی نهایی کرد پارلمان اروپا مهر نهایی...