با استناد به گزارش تریدویندز، هند با ۶ پله صعود در رتبه ۳۸ شاخص عملکرد لجستیک در میان ۱۳۹ کشور قرار دارد. بر اساس این گزارش، هند در سال ۲۰۱۸ میلادی در رتبه ۴۴ این شاخص قرار داشت و در حال حاضر به رتبه ۳۸ صعود کرده است.
در این میان، عربستان سعودی با صعود ۱۷ پلهای در رتبه ۳۸ قرار گرفته است. هند، لیتوانی، پرتغال، ترکیه و عربستان در کنار هم، همگی در رتبه ۳۸ این جدول قرار گرفتهاند. در سال ۲۰۱۸ میلادی، عربستان سعودی در رتبه ۵۵ این شاخص قرار داشت، و با سرمایهگذاری و تقویت زیرساختها، توانست صعود ۱۷ پلهای را تجربه کند.
در این ردهبندی، افغانستان و لیبی در جایگاه ۱۳۸ قرار گرفتند. بانک جهانی در گزارش منتشره، بیان کرده است که رتبهبندی لجستیکی به چندین عاملی مانند:
وابسته است که هر یک از کشورها با دستیابی به ۶ مؤلفه در لیست رتبهبندی قرار میگیرند. در پایان گزارش، آمده است که بسیاری از کشورها در خاورمیانه، شمال آفریقا و صحرای آفریقا به دلیل تأخیر در صادرات و واردات و عدم سرمایهگذاری، نتوانستهاند کیفیت لازم را در خدماترسانی حملونقل به دست آورند و در لیست رتبهبندی قرار گیرند.
افزایش ۱۵۳ درصدی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار با توجه به سرمایهگذاری مناسبی که در زمینه زیرساختی...
“وان” ۱۲ کشتی با سوخت متانول سفارش داد براساس گزارش ترید ویندز این پروژه اولین سفارش ناوگان “وان” به منظور...
انتخاب رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق تهران به نقل از پایگاه ترابران، انتخابات هیئترئیسه کمیسیون حمل و نقل اتاق...
کره جنوبی تست و قرنطینه را برای دریانوردان چینی که مبدأ سفرشان کشور چین باشد، اجباری کرد. هنگ کنگ نیز...
بازدید مدیران سازمان بنادر و دریانوردی از غرفه آنیل دریا در هشتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل و صنایع وابسته...
صدور نفت روسیه توسط ۶۳۰ نفتکش به هند و چین به گزارش مارین لینک، از زمان آغاز جنگ روسیه و...