به گفتهی خبرگزاری دولتی چین، شین هوا و مرکز دادههای صرافی بالتیک، سنگاپور به عنوان برترین مرکز دریایی جهان انتخاب شده است. بر این اساس، این کشور ۹۵.۳۲ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز را کسب کرده است. در این شاخص، نیروگاه خدمات پشتیبانی لندن با ۸۳.۳۵ امتیاز در جایگاه دوم و شهر بندری شانگهای با ۸۱.۵۸ امتیاز در جایگاه سوم قرار دارند.
سنگاپور از زمان شروع این شاخص از دههی گذشته تا به امروز در رتبهی اول قرار داشته است. یک نکته جالب در این شاخص این است که بندر نیویورک و نیوجرسی آمریکا در رتبه دهم جدول قرار دارد، بنابراین سنگاپور به عنوان مرکز دریایی برتر جهان، بنادر اروپایی، چین، یونان و امارات را پشت سر گذاشته است.
معیارهای انتخاب مرکز دریایی شامل موفقیت هاب دریایی، سهولت انجام کسبوکار، دسترسی به خدمات حرفهای دریایی و موقعیت جغرافیایی میشوند، که برای تبدیل شدن به یک مرکز تجارت دریایی برتر ضروری هستند.
در این جدول، چهار مکان در آسیا، چهار مکان در اروپا، یک منطقه در خاورمیانه و یک بندر در آمریکا به عنوان برترین مراکز دریایی جهان آمدهاند.
“مارک جکسون”، مدیر اجرایی صرافی بالتیک که در زمینه انتخاب مراکز دریایی فعالیت میکند، درباره فاکتورهای اصلی برای انتخاب این مراکز توضیح داد: در این فرآیند، مجموعاً ۴۳ مکان دریایی برای انتخاب مراکز بررسی شدند. در این ارزیابی، عواملی از قبیل ظرفیت حمل بار، تعداد جرثقیلها، طول اسکلههای کانتینری، سیاستهای محیطی مانند انرژی سبز، تجهیزات اتوماتیک و میزان کشش بندری به معنای کلان و همچنین عوامل مهم دیگری از قبیل خدمات کارگزاران کشتی، مدیریت کشتی، تأمین مالی کشتی، بیمه و قوانین بیمه بدنه، شرایط عاملی در محیط کسب و کار، تعرفههای گمرکی، میزان خدمات دولت الکترونیکی و عملکرد لجستیک در انتخاب این مراکز مؤثر بودند.
“زو یوچانگ”، مدیر سرویس اطلاعات اقتصادی چین، که به عنوان یکی از شرکتهای تابعه شینهوا در این زمینه فعالیت میکند، افزود: این گزارش نشان میدهد که دریانوردی در تجارت جهانی چه اهمیتی دارد و توسعه یافتگی، رشد و بلندی صنعت کشتیرانی را به وضوح به تصویر میکشد. ما در این گزارش به استراتژیها و فناوریهای کاهش انتشار گازهای گلخانهای توجه داشتیم و برای انتخاب ۱۰ بندر برتر میانگین امتیازها را از مجموع ۴۳ مرکز دریایی که از ۱۰۰ امتیاز ممکن امتیاز گرفتیم، ۵۹ در نظر گرفتیم. اما در نهایت به میانگین ۷۷.۲۱ رسیدیم؛ چرا که دریافتیم که مراکز دریایی پیشرفتهای قابل توجهی داشتهاند که نشان از توجه بنادر و مراکز دریایی به شاخصهای انتخاب مراکز نمونه است.
وی در پایان افزود: ما متعهد هستیم با شرکای خود، مانند مراکز دریایی برتر که تلاشهای زیادی برای دیجیتالیسازی و کاهش انتشار کربن در حمل و نقل دریایی انجام دادهاند، به همکاری ادامه دهیم.
کشتی های غول پیکر در ناوگان کانتینری ۶ درصد سهم دارند موسسه آلفالاینر در گزارش اخیر خود به بررسی رشد...
حال خوش ناوگان نفتی جهان سرمایه گذاری در ساخت کشتیهای جدید میطلبد به نقل از hellenicshippingnews؛ گزارش هفتگی شرکت کارگزاری...
۱۸ کشور آسیایی تجارت کانتینری با آمریکا را ۲۵ درصد کاهش دادند با ارجاء به گزارش کانتینرنیوز؛ طی هشت ماه...
بیش از ۲ میلیون تن کالا در بندر نفتی خلیج فارس تخلیه و بارگیری شد حسین عباسنژاد اعلام کرد که...
راه اندازی خط منظم کانتینری به سوریه به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به منظور اجرای...
کاپیتان یوسف احمدی نسب گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت سیاستهای راهبردی نظام و به منظور انجام مسئولیتهای اجتماعی...