به گزارش سایت کانتینر نیوز، اولین کریدور سبز کشتیرانی جهان در اقیانوس آرام در حال مراحل مطالعه، تحقیق، مشارکت و راهاندازی قرار دارد. این مسیر شلوغترین مسیرهای حمل کانتینری جهان را در اقیانوس آرام از کالیفرنیا، خلیج سانپترو تا شانگهای چین به هم متصل میکند. این مسیر شامل بنادر لسآنجلس و لانگ بیچ نیز میشود. جزئیات برنامههای این کریدور که اخیراً طرح آن معرفی شد، در سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ میلادی تدوین و آماده شده و از سال ۲۰۲۵ به صورت رسمی به اجرا درمیآید.
بر اساس گزارش منتشرشده توسط سهامداران این پروژه، شهرداران از بیش از ۱۰۰ شهر در چین، آمریکا و کشورهای هممسیر از اجرای این کریدور به نام C40 CITIES استقبال کردهاند.
هدف اصلی این پروژه، ایجاد یک کریدور کشتیرانی سبز برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای است. در این پروژه از تکنولوژیهای جابهجایی کالا، کربن زدایی، استفاده از شیوههای مدیریتی نمونه برای بهبود کارایی و بهرهوری، و اعمال ابتکارات فنی، اقتصادی و قانونی جهت کاهش کربن زدایی استفاده خواهد شد.
بر اساس این برنامه، در مرحله اول تا سال ۲۰۲۵، کشتیهای کانتینری با صفر درصد انتشار کربن در این کریدور مستقر خواهند شد، و مراحل بعدی تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهد داشت.
در ادامه گزارش آمده است که شرکتهای وان، CMA CGM، کاسکو و مرسک از اساسیترین شرکای این پروژه کشتیرانی سبز هستند. شرکای بقیه مراحل نیز در صورت تمایل به این کریدور میپیوندند. مشارکت کنندگان در کریدور کشتیرانی سبز به منظور کاهش انتشار کربن و جلوگیری از آلایندههای خطرناک در حمل و نقل دریایی و همچنین استفاده از سوختهای دریایی پاک، تدابیر مورد نیاز را اتخاذ خواهند کرد. از اهمیت تأسیس کریدور سبز بین روتردام و شانگهای نیز پیشتر خبر داده شده است.
کاهش ۲۷ درصدی حوادث دریایی در نیمه اول ۲۰۲۴ به نقل از Safety4Sea؛ براساس گزارش تحلیلی منتشرشده از سوی مرکز...
روسیه علیرغم تحریمهای غرب ۸۹ میلیارد دلار گازوییل صادر کرد سایت پورت نیوز با بررسی وضعیت صادرات فرآوردههای نفتی روسیه...
پیادهسازی سیستم هوشمند نظارت بر کانتینرهای یخچالی در بندر یونان به نقل از سایت hellenicshippingnews؛ این سیستم هوشمند که توسط...
کشتی ایرانی در شمال آفریقا پهلو گرفت به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، امیر بیات، معاون توسعه...
افزایش ۷۳ درصدی واردات زغال سنگ و ۱۴ درصدی نفت چین در ۹ ماه به گزارش وبسایتhellenicshippingnews ، چین به...
نصب آزمایشی رآکتور هستهای به جای سوخت کشتی نتیجه بخش بود به نقل از منبع “ترید ویندز”، انجمن طبقهبندی “ایبیاس”...