بر اساس تحقیقات مؤسسه کلارکسون، در ماه اکتبر ۲۰۲۳ میلادی، سفارشات جهانی کشتی به مقدار ۲.۴۹ میلیون تناژ، معادل ۶۰ کشتی، افزایش یافت؛ در حالیکه این رقم در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۱.۵۴ میلیون تناژ ناخالص برای ۱۸ کشتی بوده است. از آنجایی که کره جنوبی در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی توانسته است به لحاظ تناژ ناخالص بیشترین سفارش ساخت کشتی را دریافت کند، در ماه اکتبر به عنوان رتبه اول در تناژ ناخالص کشتیهای جدید قرار گرفته است. در مجموع، تا پایان اکتبر سال جاری، سفارشات جهانی کشتی به میزان ۳۳.۶۹ میلیون تناژ ناخالص و ۱۳۲۴ کشتی رسیده است.
بنابراین، کره جنوبی با ۸.۹۳ میلیون تناژ ناخالص برای ۱۸۴ کشتی، پس از چین که ۸۳۲ کشتی با ۱۹.۳۳ میلیون تناژ ناخالص در دست ساخت دارد، در رتبه دوم قرار گرفته است. در کل، تا پایان اکتبر، ثبت سفارشات جهانی کشتی با احتساب سفارشات سالهای قبل به تناژ ناخالص ۱۲۲.۵۸ میلیون رسیده است. بر این اساس، چین با ۵۹.۶ میلیون تناژ ناخالص، در رتبه اول قرار گرفته و کره جنوبی با ۳۸.۶۸ میلیون تناژ ناخالص، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر، گروه صنایع سنگین هیوندای توانسته است از هدف سفارشات سالانه خود فراتر رفته و در کل ۱۴۳ کشتی با ارزش ۲۱.۹ میلیارد دلار سفارش دریافت کند. این افزایش سفارشات نسبت به سال گذشته ۱۲۸ درصد بوده و از میزان سفارشات سالانه پیشبینی شده به مبلغ ۱۵.۷۴ میلیارد دلار بیشتر است.
صنایع سنگین سامسونگ نیز برای ۲۶ کشتی سفارش دریافت کرده و با پرداخت ۹.۵ میلیارد دلار، ۶۹ درصد از سفارشات هدف خود را در سال جدید پر کرده است. شرکت Hanwha Ocean نیز با ۲۱ درصد افزایش سفارش ساخت برای دوره سه تا چهار سال آینده خود تضمین کرده است.
در مورد صنایع سنگین هیوندای، اطلاعات حاکی از ساخت ۱۷ کشتی حامل گاز طبیعی مایع (LNG)برای قطر است. این گزارش به افزایش قیمت کشتیهای حامل LNG اشاره دارد، که از ابتدای سال، نرخ سفارشات از ۲۴۸ میلیون دلار به ۲۶۵ میلیون دلار افزایش یافته است.
به طور کلی، چهار فروند کشتیساز بزرگ کرهای در حال حاضر ۵۳۹ کشتی در دست ساخت دارند، در حالیکه چین ۸۳۲ کشتی در دست ساخت دارد.
چین ۳۸ درصد واردات کانتینری آمریکا را تأمین میکند به گزارش بلومبرگ، در اکتبر ۲۰۲۳، واردات آمریکا از چین نسبت...
سفارش جدید ساخت کشتی در یاردهای چینی ۷۶ درصد افزایش یافت به نقل از پورت نیوز؛ دفتر سفارش کارخانههای کشتیسازی...
جابهجایی ۵۷۷ میلیون تن کالا در بندر سنگاپور طی سال ۲۰۲۲ توان عملیات کانتینری بندر سنگاپور در سال ۲۰۲۲ به...
برنامه کشورهای آسیای مرکزی برای اتصال به دریای خزر بر اساس گزارشهای منتشر شده توسط مانا، مذاکرات اخیر بین برخی...
جلوگیری از خروج ۳۵۰ میلیون دلار ارز با استفاده از توان داخلی به گزارش روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی...
افزایش ۱۵۳ درصدی عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار با توجه به سرمایهگذاری مناسبی که در زمینه زیرساختی...